TurkNet ve D-Smart ortaklığı

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Biz geçen sene ocak ayında TurkNet'e abone olduk ve dün babamı 0212'yle başlayan ve kendini D-Smart olarak tanıtan bir numara tarafından aramışlar.
TurkNet ile anlaşmamız vardır 3 TL farkla TV hizmeti alabilirsiniz demiş. Babam da bilmediği için tamam demiş. Ama ben doğal olarak güvenemedim. Çünkü bildiğim kadarıyla D-Smart gibi dolandırıcı bir firmayla alakası yok. Bu konuda ne yapabilirim?

Dostum eve kuruluma geldiklerinde kurdurma iptal et. Bir de kurulum ücreti alırlar. Eğer kurulum yaptırmazsan direkt iptal edebilirsiniz. En yakın D-smart bayisinden aboneliğin durumunu sor ve iptal et uğraşma. Her gün arıyorlar herkesi dikkat edin. 15 gün içerisinde cayma hakkınız bulunuyor.

Dostum eve kuruluma geldiklerinde kurdurma iptal et. Bir de kurulum ücreti alırlar. Eğer kurulum yaptırmazsan direkt iptal edebilirsiniz. En yakın D-Smart bayisinden aboneliğin durumunu sor ve iptal et uğraşma. Her gün arıyorlar herkesi dikkat edin. 15 gün içerisinde cayma hakkınız bulunuyor.

Yarın geleceklerdi. İptal edeyim ben o zaman. Biz zaten 100 TL'lik paket kullanıyoruz 3 TL'ye TV hizmeti vermeleri saçma geldi bana. Kimse yapmaz öyle bir şey. Zaten TurkNet'de zamanında bizim TV hizmetimiz yoktur diye açıklama yapmış.

Biz geçen sene ocak ayında TurkNet'e abone olduk ve dün babamı 0212'yle başlayan ve kendini D-Smart olarak tanıtan bir numara tarafından aramışlar.
TurkNet ile anlaşmamız vardır 3 TL farkla TV hizmeti alabilirsiniz demiş. Babam da bilmediği için tamam demiş. Ama ben doğal olarak güvenemedim. Çünkü bildiğim kadarıyla D-Smart gibi dolandırıcı bir firmayla alakası yok. Bu konuda ne yapabilirim?
Merhabalar, bizim böyle bir kampanyamız bulunmuyor. Lütfen sizi arayan numarayı ve detayları mesaj yoluyla iletir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı