İkisi de veriyi, Türk Telekom'dan alıyor. Buradaki tek fark, TurkNet'in size altyapınızdan çok, önerdiği paketleri göstermesi. Muhtemelen aşağıda da 75 Mbps'e kadar paket öneriyordur.
İkisi de veriyi, Türk Telekom'dan alıyor. Buradaki tek fark, TurkNet'in size altyapınızdan çok, önerdiği paketleri göstermesi. Muhtemelen aşağıda da 75 Mbps'e kadar paket öneriyordur.
NetSpeed hiç kullanmadım fakat arkadaşım kullanıyor ve memnun. Yanılmıyorsam 75 Mbps üzeri paket vermiyorlardı.
TurkNet'i kendim kullanıyorum. 40-45 günde anca bağladılar ve 100 Mbps VDSL2 hizmeti alıyorum. 88 Mbps olarak kilitlendiği için destek kaydı açtım ve bununla da bir haftadır uğraşıyorum. Genel olarak pek şikayet etmiyorum ama çok memnunum da diyemem. Uygulamalarındaki yazım hataları bile çok sinir bozucu geliyor.
Bu arada Türk Telekom verisi de güncel olmayabiliyor. Benim sorgulamamda 85 Mbps gözüküyor fakat modem üzerinden kontrol ettiğimde 130 Mbps çıkıyor.
Hocam binanız ADSL ise o hızları alamazsınız ancak 22-24 arası alırsınız. VDSL ise doğrudur fakat binanıza kadar fiber geliyor olması lazım ki VDSL yapıda vardır diye düşünüyorum.
Hocam binanız ADSL ise o hızları alamazsınız ancak 22-24 arası alırsınız. VDSL ise doğrudur fakat binanıza kadar fiber geliyor olması lazım ki VDSL yapıda vardır diye düşünüyorum.