TurkNet ve NetSpeed altyapı sorgudan hangisi doğru?

ardabbx

Hectopat
Daha fazla  
Bu resimlerdeki biri TurkNet'i biri NetSpeed. Hangisi doğrudur ve hangisi daha güvenilirdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de veriyi, Türk Telekom'dan alıyor. Buradaki tek fark, TurkNet'in size altyapınızdan çok, önerdiği paketleri göstermesi. Muhtemelen aşağıda da 75 Mbps'e kadar paket öneriyordur.

Evet fark ettim bir de hangisini önerirsiniz. @Eren AK @Tim

İkiside yanlış hocam. 100 Mbps alıyorum fakat maksimum ikisinde de 75 Mbps olarak gösteriyor. En iyisi arayıp öğrenmek.

Evet, fark ettim. Bir de hangisini önerirsiniz? @Eren AK @Tim

NetSpeed hiç kullanmadım fakat arkadaşım kullanıyor ve memnun. Yanılmıyorsam 75 Mbps üzeri paket vermiyorlardı.

TurkNet'i kendim kullanıyorum. 40-45 günde anca bağladılar ve 100 Mbps VDSL2 hizmeti alıyorum. 88 Mbps olarak kilitlendiği için destek kaydı açtım ve bununla da bir haftadır uğraşıyorum. Genel olarak pek şikayet etmiyorum ama çok memnunum da diyemem. Uygulamalarındaki yazım hataları bile çok sinir bozucu geliyor.

Bu arada Türk Telekom verisi de güncel olmayabiliyor. Benim sorgulamamda 85 Mbps gözüküyor fakat modem üzerinden kontrol ettiğimde 130 Mbps çıkıyor.

Hocam binanız ADSL ise o hızları alamazsınız ancak 22-24 arası alırsınız. VDSL ise doğrudur fakat binanıza kadar fiber geliyor olması lazım ki VDSL yapıda vardır diye düşünüyorum.

Santrel mesafen yakın internet hızın çok iyi olucak.

Hocam binanız ADSL ise o hızları alamazsınız ancak 22-24 arası alırsınız. VDSL ise doğrudur fakat binanıza kadar fiber geliyor olması lazım ki VDSL yapıda vardır diye düşünüyorum.

Binam nedir bilmiyorum ama altyapı sorgulamada bu hızlar çıkıyor ve TurkNet'im sitesinde aşağılara indikçe 75Mbps verdiğini gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…