TurkNet verileri sızdırıldı mı?

DunkelKlang

Centipat
Makaleler
13
Yer
İstanbul
Daha fazla  
X'de gezinirken böyle bir Tweet gördüm. TurkNet verilerinin sızdırıldığı söyleniyor. Doğru mu? Bilgisi olan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

X'de gezinirken böyle bir tweet gördüm. TurkNet verilerinin sızdırıldığı söyleniyor. Doğru mu? Bilgisi olan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Resmi olarak böyle bir şey yok herkesin verisi oyuncak haline geldi Türkiye'de.

Böyle bir şey yaşandığı söylenmişti. Yanlış bir bilgi olsa bile şaşırmam. Türkiye'de verilerimiz herkeste var zaten. Uganda'da bile bilgimiz vardır. :D

@nekope, geçen aylarda birisi bana al bilgilerin diye bir metin attı. Benim üzerimden kuzenimin kuzenine kadar ulaşmış. Verilerimize 10 yaşındaki çocuk bile erişebiliyorken, Türkiye'de verim diye ağlamamak lazım. :D

X'de gezinirken böyle bir Tweet gördüm. TurkNet verilerinin sızdırıldığı söyleniyor. Doğru mu? Bilgisi olan var mı?

Evet internette öyle bir db var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı