TurkNet kullanılır mı?

YusufAlim0

Hectopat
Daha fazla  
Benim şimdi ev internet taahhüt sürem bitti. Superonline vardı hiç memnun değilim bundan değiştirmek istiyorum. TurkNet bildiğim var benim iyi olarak evimiz maksimum 100 MB destekliyormuş o da TurkNet'te 500₺ bir tık fazla gibi geldi. Sizce iyi mi internet başka bildiğiniz daha iyi operatör var mıdır?

TurkNet kaliteli ve kendini kanıtlamış bir ISS'dir. Fiyat size fazla geldiyse Millenicom'a da göz gezdirebilirsiniz. 100 Mbps hız taahhütsüz aylık 329, 90₺, taahhütlü 419, 90₺. İsterseniz önce taahhütsüz deneyip sonrasında taahhüt yapabilirsiniz. Haricinde poyraz net, Netspeed, Gigaspeed'e de göz gezdirebilirsiniz. Gigaspeed'de haziran 2025'e kadar 100 Mbps internet aylık 299₺.

Benim şimdi ev internet taahhüt sürem bitti. Superonline vardı hiç memnun değilim bundan değiştirmek istiyorum. TurkNet bildiğim var benim iyi olarak evimiz maksimum 100 MB destekliyormuş o da TurkNet'te 500₺ bir tık fazla gibi geldi. Sizce iyi mi internet başka bildiğiniz daha iyi operatör var mıdır?

Hocam ben TurkNet'e geçeyim dedim çok öneren var diye, işlemlere basladılar 1 hafta sonra kurulum için geleceklerinde adresinizde port yok dediler 2 hafta mağdur ettiler bizi madem port yok neden önceden belirtmiyorsunuz. Aynı gün Türk Telekom'u aradım ve 3 günde kurulum yaptılar kurtuldum. Altyapı türktelokomunsa Türk Telekom'dan devam et.

Hocam ben TurkNet'e geçeyim dedim çok öneren var diye, işlemlere basladılar 1 hafta sonra kurulum için geleceklerinde adresinizde port yok dediler 2 hafta mağdur ettiler bizi madem port yok neden önceden belirtmiyorsunuz. Aynı gün Türk Telekom'u aradım ve 3 günde kurulum yaptılar kurtuldum. Altyapı türktelokomunsa Türk Telekom'dan devam et.
Bunlar biraz kişisel deneyimler hocam. Ve bunlardan yola çıkıp kesin bir sonuca varmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. İşin sonunda alt yapınız ne kadar iyiyse; firmalardan sorun yaşama ihtimaliniz o kadar düşük.

Bunlar biraz kişisel deneyimler hocam. Ve bunlardan yola çıkıp kesin bir sonuca varmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. İşin sonunda alt yapınız ne kadar iyiyse; firmalardan sorun yaşama ihtimaliniz o kadar düşük.

Hocam haklısınız ama altyapıda lider firma her zaman en iyi hizmeti kendi müşterilerine verir. Bu mantıkla ilerlemek beni sonuca ulaştırdı şahsen kendim Vodafone, Turkcell, D-Smart, TurkNet gibi firmaları deneyimledikten sonra Türk Telekom'a geçişimin ilk gününden muhteşem performans aldım bölgeye altyapıya göre değişiyor firmaların performansı bu yüzden firmaları kotulemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı