TurkNet vs Netspeed vs Türk Telekom

Henüz yeni abone oldum fakat sorduğum sorulara makul sürelerde cevap verdiler. Kolay kolay sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Netspeed kullanırken indirme SNR margin değeri oldukça düşüktü, TürkNet'e geçtikten sonra iyileşti.

O zaman Netspeed tercih edeceğim. Peki 17 Mbps destekliyor. 35 Mbps'lık paketi mi alayım. 16 Mbps ADSL mi aliyim? 35 Mbps tercih edersem fiber mi VDSL mi?

Netspeed hangi paket kullanıyordunuz?

1-2 aydır TurkNet kullanıyorum ve şu anda kadar hiçbir kesilme vs yaşamadım bende Netspeed ve TurkNet arasında kaldım. Ve terciğimi TurkNet'den yana kullandım belki bir gün GigaFiber binama gelir diye ben yine olsa yine TurkNet'i tercih ederdim eğer TurkNet'e geçersen ve kodunda yoksa sana kod verebilirim ikimizde 1 ay ücretsiz kullanırız. Sormak istediğin soru vs varsa sorabilirsin.

Ben tercihimi NetSpeed e yapacağım.Çünkü daha ucuz geliyor ve müşteri hizmetleri konusunda adamlar çok iyi.

O zaman Netspeed tercih edeceğim. Peki 17 Mbps destekliyor. 35 Mbps'lık paketi mi alayım. 16 Mbps ADSL mi aliyim? 35 Mbps tercih edersem fiber mi VDSL mi?
Müşteri hizmetleriyle konuş, ona göre kararını verirsin.

1 aydır Netspeed kullanıcısıyım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama TurkNet'i tercih ederim şu an. Zaten TurkNet fiyat yükseleceği için geçmiştim ama Netspeed de yükseltti yani TurkNet daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…