@nitrogeN cycle hocam altyapım VDSL ve 75 Megabit destekliyordu. İlk senem de 76 TL'ydi. (Sırasıyla 84 ve 94 TL'ye çıktılar. Son 3 aydır 94 TL veriyorum.) Bina tesisatının 20 yıllık olmasından kaynaklı sürekli olarak internette kesilmeler, kopmalar yaşıyordum. Arayıp sorunumu hızımı sabit 50 Megabit'e çekerek çözdüler sağ olsunlar. Onun dışında herhangi bir problemim yok. Ping konusuna gelecek olursak CS:GO'dan örnek vereceğim. Rekabetçi maçlarda genelde 60 civarı geziyor. Net bir aralık verecek olursam 40-90 arası. İkisini de gördüğüm oluyor. 90 pingi genelde FACEIT maçlarında görüyorum, MM'de 75 üstü çok çıkmıyor. TurkNet kullanan bir arkadaşım vardı ve çok fazla sorun yaşıyordu. Karşısında bir muhatap olmayınca 1 ay bile internet kullanamadığı anlar oldu, bizzat şahidim. TurkNet biraz şans işi, yukarıda bir arkadaş demiş altyapına bağlı diye. Aynen öyle, altyapına kablolamana güveniyorsan geçebilirsin. Zaten her iki firmada da taahhüt zorunluluğu yok. Bizzat deneyimlemeniz daha iyi olur.