iBerkiN Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #21 Ahmet Melih ALEMDAR dedi: Netspeed'i bilmiyorum ama TurkNet'i tavsiye etmem şahsen. Millenicom dayım 26 şubattan beri. 1 kere bile kopma ya da hız düşüklüğü yaşamadım. Üstüne de taahhüt bile verdim 12 aylık. Genişletmek için tıkla... TurkNet bence uygun ve kaliteli öneriyorum neden tavsiye etmediğinizi de şahsen merak ediyorum.
Ahmet Melih ALEMDAR dedi: Netspeed'i bilmiyorum ama TurkNet'i tavsiye etmem şahsen. Millenicom dayım 26 şubattan beri. 1 kere bile kopma ya da hız düşüklüğü yaşamadım. Üstüne de taahhüt bile verdim 12 aylık. Genişletmek için tıkla... TurkNet bence uygun ve kaliteli öneriyorum neden tavsiye etmediğinizi de şahsen merak ediyorum.
YEV0 Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #22 Percival dedi: Netspeed kalite olarak daha iyi. 35 Mbps yetmez, TürkNet 100'e kadar VDSL ile veriyor diyorsan geçebilir deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... İkiside ortalama aynı veriyor fiyatlarıda aynı ama pop olayı yüzünden türkneti tercih ediceğim
Percival dedi: Netspeed kalite olarak daha iyi. 35 Mbps yetmez, TürkNet 100'e kadar VDSL ile veriyor diyorsan geçebilir deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... İkiside ortalama aynı veriyor fiyatlarıda aynı ama pop olayı yüzünden türkneti tercih ediceğim