TurkNet vs Superonline

Anotech

Centipat
Daha fazla  
Hangi internet sağlayıcısı daha iyidir sizce?

Türknet diye düşünüyorum.

Superonline dışında hepsi.

Türkiye için gerçekten şu an sadece TurkNet hocam. Fiyat ve taahhüt konusu bile başlı başına yetiyor.

TurkNet'in kendi altyapısı ise kesinlikle TurkNet.

TurkNet diye düşünüyorum.

Superonline dışında hepsi.

Türkiye için gerçekten şu an sadece TurkNet hocam. Fiyat ve taahhüt konusu bile başlı başına yetiyor.

TurkNet'in kendi altyapısı ise kesinlikle TurkNet.

Alt yapım Türk Telekom ve şehir kırıkkale sizce hız konusunda sorun yaşar mıyım?

Alt yapım Türk Telekom ve şehir kırıkkale sizce hız konusunda sorun yaşar mıyım?
Altyapınızda genel olarak bir sorun yoksa Turknet nezdinde bir sorun yaşamazsınız hocam. Superonline aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Uyguladıkları sansür politikası rezalet.

Hız konusunda sorun yaşar mısın onu buradan söylemek çok zor. Alt yapının desteklediği tür ilk önce ne onu tespit et lütfen. Fiber mi VDSL mi ADSL mi...Sonrasında yorum yapalım.

gir bi alt yapı sorgulaması yap bakalım ne çıkacak.

Altyapı Türk Telekom ise altyapının sahibi olan Türk Telekom'u kullanmak daha mantıklı bence ama TurkNet de kullanabilirsiniz sorun olmaz.
Katılmıyorum. Türk Telekom'un kendi altyapısında 2 senedir olan sorunu Turknet'e geçtikten sonra birkaç haftada tamamen çözdük. Taahhüt ve fiyat farkı olması da cabası.

Hocam sizce mantıklı olma sebebini de açıklarsanız bilgilenmiş oluruz dislike atmak yerine. @ElderAssassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…