TurkNet vs Superonline

Katılmıyorum. Türk Telekom'un kendi altyapısında 2 senedir olan sorunu Turknet'e geçtikten sonra birkaç haftada tamamen çözdük. Taahhüt ve fiyat farkı olması da cabası.

Hocam sizce mantıklı olma sebebini de açıklarsanız bilgilenmiş oluruz dislike atmak yerine. @ElderAssassin
TurkNet'in çözemediği sorunu Türk Telekom çözdü bende o yüzden her zaman Altyapının kendi sağlayıcısını kullanıyorum.

Bende anlam veremedim neden dislike atıyorsunuz?
@ElderAssassin

TurkNet'in çözemediği sorunu Türk Telekom çözdü bende o yüzden her zaman Altyapının kendi sağlayıcısını kullanıyorum.
Eğer ki alt yapı türk telekom ise ve sizin kullandığınız internet sağlayıcısı farklı bi şirketse sorunu yine türk telekom yetkilileri çözüyor. Siz sadece farklı olan internet sağlayıcısına bilgi veriyorsunuz onlar da türk telekom yetkililerine haber veriyor. Sorun şurada, türk telekom kullanıyorsanız ilgi alaka müsteri ilişkileri ve satış sonrası hizmet çok kötü. Türknet öyle değil, nedense türkneti dinliyor türk telekom ve bir kaç güne sorununu çözüyor.

Bende anlam veremedim neden dislike atıyorsunuz?
@ElderAssassin

Eğer ki altyapı Türk Telekom ise ve sizin kullandığınız internet sağlayıcısı farklı bir şirketse sorunu yine Türk Telekom yetkilileri çözüyor. Siz sadece farklı olan internet sağlayıcısına bilgi veriyorsunuz onlar da Türk Telekom yetkililerine haber veriyor. Sorun şurada, Türk Telekom kullanıyorsanız ilgi alaka müsteri ilişkileri ve satış sonrası hizmet çok kötü. TurkNet öyle değil, nedense TurkNet'i dinliyor Türk Telekom ve birkaç güne sorununu çözüyor.

Ek olarak yaşadığım kişisel tecrübeye göre Türk Telekom yetkilileri TurkNet yetkililerini bile tam olarak ciddiye almıyor. Bayağı uğraştık bir TT yetkilisi gelsin de en azından kendi kutuları da arıza var mı tespit etsin diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı