TurkNet vs TT

Heineken aykut

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Çorum'da oturuyorum ve TT kullanıyorum TurkNet cayma bedelinin 240 TL'sini karşılıyor ve cayma bedelim 243TL. TurkNet'e geçmek istiyorum fakat bağlantı sorunu internet kesilmesi gibi sorunlarda hızlı ve kesin müdahale yapılamamasından dolayı çok şikayet var ve TurkNet'in ilgisiz olduğu söyleniyor. Sizce TurkNet mi almalıyım yoksa TT'den 100Mbps'ye mi yükseltmeliyim?

Arkadaşlar Çorum'da oturuyorum ve TT kullanıyorum TurkNet cayma bedelinin 240 TL'sini karşılıyor ve cayma bedelim 243TL. TurkNet'e geçmek istiyorum fakat bağlantı sorunu internet kesilmesi gibi sorunlarda hızlı ve kesin müdahale yapılamamasından dolayı çok şikayet var ve TurkNet'in ilgisiz olduğu söyleniyor. Sizce TurkNet mi almalıyım yoksa TT'den 100Mbps'ye mi yükseltmeliyim?
Netspeed güzel diyorlar, bakabilirsin.

Netspeed'in sitesinde Netspeed - Limitsiz Mutluluk kısmını doldurabilirsin buradan zaten sana Portunu iptal etmemeni söylüyorlar bu şekilde sadece 48 saat içinde tabii belgeler ulaştıktan sonra Netspeed abonesi oluyorsun. Netspeed xDSL ve Fiber'de güzel işler yapıyor GigaFiber gelene kadar TurkNet'e yanaşılmaz fiyatlara indirim gelene kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı