TurkNet vs TT

Kaanguc

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lojistik
Kullandığım internet 16 Mbps 3 5 Mbps çekıor sorunu çozmuyorlar yerel bir sağlayıcı altyapımı sorguladım ve TurkNet ve Türk Telekom arasında bakıyorum ekran fotoğraflarını atıyorum arada 50 TL var ve 10 Mbps var arada sizce hangisi? TurkNet kurulum sıkıntılı diyorlar. Taahhüt olayı nedir?

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    20,9 KB · Görüntüleme: 62
  • Capture2.PNG
    95,1 KB · Görüntüleme: 61
Netspeed'i öneririm.

16 mbps için 200 TL fazla değil mi? Şu anda Netspeed'den 100 mbps alıyorum ve 150 TL ödüyorum.

Ben 1 aydır kurulum için bekliyorum. Türknet'e gelme bence.

Taahhüt sıkıntılı bir şey hocam. İstediğin gibi çıkamıyorsan çıkarsan ceza ödemek zorundasın. Önceden zam olayı olmadan önce TurkNet önerirdim. Şunda Türk Telekom önerebilirim. Bana kalırsa Netspeed fiyat ve taahhüt olmama durumundan dolayı gayet iyi. Kaldı ki 100Mbps internet sağlıyorlar.

Altyapım 68 Mbps desteklıor VDSL.

Eğer memnunsanız böyle kalabilirsiniz. Aksi takdirde Netspeed daha mantıklı gibi.

Değilim 3 5 Mbps çekiyor sorunları düzeltmiyorlar başka bir sağlayıcıya geçmem şart.

Altyapım 68 Mbps desteklıor VDSL.

Değilim 3 5 Mbps çekiyor sorunları düzeltmiyorlar başka bir sağlayıcıya geçmem şart.

Sıkıntı olmaz hocam sabitleştirebilirsiniz. Daha ucuza ve taahhütsüz kullanım sağlayacaksınız. Bende geçeceğim en kısa zamanda.

Net Speed'in kurulumu sıkıntılımı bekletirlermı nasıl süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…