TurkNet vs TT

@Kaanguc Ben bağlatırken 2-3 gün içinde TT'den adam gelip binaya kadar kontrol/kurulum yaptı. 1-2 günde de Netspeed'in adamı geldi ve internet gelmiş oldu. Yani max 1 hafta içinde bitiyor süreç ama TT'den gelen kişiye de bağlı biraz.

@Kaanguc ben bağlatırken 2-3 gün içinde TT'den adam gelip binaya kadar kontrol/kurulum yaptı. 1-2 günde de Netspeed'in adamı geldi ve internet gelmiş oldu. Yani Max 1 hafta içinde bitiyor süreç ama TT'den gelen kişiye de bağlı biraz.

Hocam kontrol ve kurulum derken? Netspeed hakkında da yazdıklarına göre başka operatordan geçişte 2 günde hallediliyormuş geçiş süreci. Geçerken de 2 dakika kesim olduğunu belirtmişler. Ancak tabii ki fiber kablo vb takılması durumlarda kurulum gerekir.

Hocam kontrol ve kurulum derken? Netspeed hakkında da yazdıklarına göre başka operatordan geçişte 2 günde hallediliyormuş geçiş süreci. Geçerken de 2 dakika kesim olduğunu belirtmişler. Ancak tabii ki fiber kablo vb takılması durumlarda kurulum gerekir.
Geçiş yapmadım ben. Sıfırdan internet bağlatmıştık. O yüzden öyle, yoksa sizin dediğiniz gibi tabii.

Ve arkadaşın interneti varmış şu an, onu unutmuşum pardon. Evet 1-2 günde Netspeed'e geçiş yapılmış olur.

Çözüm: Netspeed geçiş süreci Şunu da okuyabilirsiniz. @Kaanguc

Technopat Haberler

Geri
Yukarı