TurkNet vs Türk Telekom

yusuflacnn

Femtopat
Merhaba, TurkNet'te altyapım 81 Mbps olarak gözüküyor. TT'de ise HiperNet yani 100 Mbps'ye kadar destekliyor. Kutuya uzaklığın 30 metre. Bana en yüksek uploadı ve en az pingi hangi ISS verir arkadaşlar? Arıza veya durumlarda en ilgilenecek firma hangisidir? TurkNet'te tahattüt yok onu ilk denesem mi? Bu iki firma ile ilgili düşünceleriniz nedir? Sadece altyapısı olup hizmet alanlar yorum yapabilirse iyi olabilir. Cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba, TurkNet'te altyapım 81 Mbps olarak gözüküyor. TT'de ise HiperNet yani 100 Mbps'ye kadar destekliyor. Kutuya uzaklığın 30 metre. Bana en yüksek uploadı ve en az pingi hangi ISS verir arkadaşlar? Arıza veya durumlarda en ilgilenecek firma hangisidir? TurkNet'te tahattüt yok onu ilk denesem mi? Bu iki firma ile ilgili düşünceleriniz nedir? Sadece altyapısı olup hizmet alanlar yorum yapabilirse iyi olabilir. Cevaplarınızı bekliyorum.
Benim de HiperNet internetim var. Paketim 35Mbs hepsini de veriyor bana. Türk Telekom'dan memnunum ama çoğu kişi de sorun yaşıyor. Çoğu kişi de TurkNet'te sorun yaşıyor. Siz karar verin. Zor bir seçim.

Turknet kullaniyorum. Altyapı 35 mbps destekliyor. Hızı sonuna kadar kullanıyorum. 1 yıl oldu. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ama teknik destek konusunda birşey diyemem tabii. Bana soracak olursan yine de turkneti öneririm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı