TurkNet vs Türk Telekom

Ben 2003'te doğdum ve babam o yıldan beri bende dahil Türk Telekom kullanıyorum. Hız açısından iyi, üzme konusunda da üzmez bazen kesiliyor saatlerce gelmiyor fakat müşteri hizmetleriyle 20 dakikanı ayırırsan hallediyorlar. Türk Telekom da her 3 yılda 1 internet değişikliği oluyor. Yani para falan vermiyorsunuz adamlar gelip kendileri değiştiriyorlar. 1 ay oldu değiştireli ve şuanda gayet hızlı. Oyunlarda olsun veya sosyal medyada falan olsun gecikme oranı benim kullandığım internete göre çok az. Oyunlarda 1-3 ping falan alıyorum. Bu FPS yani rekabetçi oyunlar oynuyorsanız çok iyi bir sayıdır.

Şimdi bazı kişiler diyorlardı ''Türk Telekom pişmanlıktır'' ''Türk Telekom kesilip duruyor'' falan diyorlardı ama ben hiç bir pişmanlık yaşamadım. Kesiliyor fakat benim internetim kesildiği zaman arayıp nedenini soruyorum. Bana çalışma olduğunu söylüyorlardı. Ama tabi bizim millet direkt kötüye bağlayıp markadan soğutuyorlar. Ben burada illa Türk Telekom alın diye zorlamıyorum. TurkNet hakkında pek bir bilgim yoktur. Sadece kendi kullandığım interneti burada açıklıyorum ki kafanız karışmasın. Bu arada müşteri konusunda da yalnız bırakmıyorlar bazı problemlerde. Onun için hangisini alacağınızı arkadaşların yorumlarıyla da belirleyebilirsiniz. İyi sosyaller dilerim.
teşekkür ederim

Açıkçası şöyle, bana hep adres hatası deyip modem kurulumuna gelmiyorlardı ve binamızda fiber kutusu yoktu. Şimdi fiber kutusu kondu ve acaba Türk Telekom tekrar adres hatası deyip modem kurmamaya devam eder mi ondan korkuyorum ve TurkNet düşünüyorum. TurkNet modem kurulumu için hangi ekip geliyor?

Aynı ekip geliyor diye biliyordum yanlış da biliyor olabilirim. İstersen ikisinin de müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin. TurkNet'in genel olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat olduğun yerde Türk Telekom daha iyi olabilir tabii.

Ben 2003'te doğdum ve babam o yıldan beri bende dahil Türk Telekom kullanıyorum. Hız açısından iyi, üzme konusunda da üzmez bazen kesiliyor saatlerce gelmiyor fakat müşteri hizmetleriyle 20 dakikanı ayırırsan hallediyorlar. Türk Telekom da her 3 yılda 1 internet değişikliği oluyor. Yani para falan vermiyorsunuz adamlar gelip kendileri değiştiriyorlar. 1 ay oldu değiştireli ve şu anda gayet hızlı. Oyunlarda olsun veya sosyal medyada falan olsun gecikme oranı benim kullandığım internete göre çok az. Oyunlarda 1-3 ping falan alıyorum. Bu FPS yani rekabetçi oyunlar oynuyorsanız çok iyi bir sayıdır.

Şimdi bazı kişiler diyorlardı "Türk Telekom pişmanlıktır" "Türk Telekom kesilip duruyor" falan diyorlardı ama ben hiçbir pişmanlık yaşamadım. Kesiliyor fakat benim internetim kesildiği zaman arayıp nedenini soruyorum. Bana çalışma olduğunu söylüyorlardı. Ama tabii bizim millet direkt kötüye bağlayıp markadan soğutuyorlar. Ben burada illa Türk Telekom alın diye zorlamıyorum. TurkNet hakkında pek bir bilgim yoktur. Sadece kendi kullandığım interneti burada açıklıyorum ki kafanız karışmasın. Bu arada müşteri konusunda da yalnız bırakmıyorlar bazı problemlerde. Onun için hangisini alacağınızı arkadaşların yorumlarıyla da belirleyebilirsiniz. İyi sosyaller dilerim.

Gerçekten şaşırdım. Yani genel olarak Türk Telekom olduğu için değil ama Türkiye'deki servisler genelde böyle şeyleri önemsemiyor. Senin adına gerçekten sevindim.

Türk telekom ekibi geliyor hocam türk telekom modemi kuruyorlar. Turk telekom'a bağlı altyapısı çünkü gigafiber hariç. Ama başvurduktan sonra 1-2 gün içinde hemen kuruyorlar genelde bende öyle olmuştu.Hangisi daha ucuzsa ona geçin bence hocam.
100 mbps bağlatmayı düşünüyorum ve Türk Telekom daha cazip geliyor gibi

Aynı ekip geliyor diye biliyordum yanlış da biliyor olabilirim. İstersen ikisinin de müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin. TurkNet'in genel olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat olduğun yerde Türk Telekom daha iyi olabilir tabii.

Gerçekten şaşırdım. Yani genel olarak Türk Telekom olduğu için değil ama Türkiye'deki servisler genelde böyle şeyleri önemsemiyor. Senin adına gerçekten sevindim.
Ümraniye'de oturuyorum hangi ekip nasıl geliyor hiç bir bilgim yok, şehir dışından geldim zaten. TürkNet 700 tl 100mbps internet hizmeti veriyor, türk telkeom fiyatlarından haberim yok şimdilik.

100 Mbps bağlatmayı düşünüyorum ve Türk Telekom daha cazip geliyor gibi.

Ümraniye'de oturuyorum hangi ekip nasıl geliyor hiçbir bilgim yok, şehir dışından geldim zaten. TurkNet 700 TL 100Mbps internet hizmeti veriyor, Türk telkeom fiyatlarından haberim yok şimdilik.

Yani taşınma ihtimalinizden bahsettiniz. Bence iki markanında sadece aylık paketinin fiyatını öğrenin. Bu sayede istediğiniz zaman o markayı bırakıp başkasına geçebilirsiniz. Hem de ay ay ödemiş olursunuz rahat olur sizin içinde.

100 mbps bağlatmayı düşünüyorum ve Türk Telekom daha cazip geliyor gibi

Ümraniye'de oturuyorum hangi ekip nasıl geliyor hiç bir bilgim yok, şehir dışından geldim zaten. TürkNet 700 tl 100mbps internet hizmeti veriyor, türk telkeom fiyatlarından haberim yok şimdilik.
Fiyatların bu kadar arttığını bilmiyordum. Ben bağlattığımda 400tl'ydi. Komşularınıza sormanı öneririm. Orda uzun zamandır kalanlar hangisinin iyi veya kötü olduğunu daha iyi bilir bence.

Ben 2003'te doğdum ve babam o yıldan beri bende dahil Türk Telekom kullanıyorum. Hız açısından iyi, üzme konusunda da üzmez bazen kesiliyor saatlerce gelmiyor fakat müşteri hizmetleriyle 20 dakikanı ayırırsan hallediyorlar. Türk Telekom da her 3 yılda 1 internet değişikliği oluyor. Yani para falan vermiyorsunuz adamlar gelip kendileri değiştiriyorlar. 1 ay oldu değiştireli ve şu anda gayet hızlı. Oyunlarda olsun veya sosyal medyada falan olsun gecikme oranı benim kullandığım internete göre çok az. Oyunlarda 1-3 ping falan alıyorum. Bu FPS yani rekabetçi oyunlar oynuyorsanız çok iyi bir sayıdır.

Şimdi bazı kişiler diyorlardı "Türk Telekom pişmanlıktır" "Türk Telekom kesilip duruyor" falan diyorlardı ama ben hiçbir pişmanlık yaşamadım. Kesiliyor fakat benim internetim kesildiği zaman arayıp nedenini soruyorum. Bana çalışma olduğunu söylüyorlardı. Ama tabii bizim millet direkt kötüye bağlayıp markadan soğutuyorlar. Ben burada illa Türk Telekom alın diye zorlamıyorum. TurkNet hakkında pek bir bilgim yoktur. Sadece kendi kullandığım interneti burada açıklıyorum ki kafanız karışmasın. Bu arada müşteri konusunda da yalnız bırakmıyorlar bazı problemlerde. Onun için hangisini alacağınızı arkadaşların yorumlarıyla da belirleyebilirsiniz. İyi sosyaller dilerim.

Verdikleri Max destek kablo ile bağlanın ayrıca olay kesinti falan değil ISP'nin kötü routingleri yüzünden oluşan paket kayıpları ve ping değerleri.

100 Mbps bağlatmayı düşünüyorum ve Türk Telekom daha cazip geliyor gibi.

Ümraniye'de oturuyorum hangi ekip nasıl geliyor hiçbir bilgim yok, şehir dışından geldim zaten. TurkNet 700 TL 100Mbps internet hizmeti veriyor, Türk telkeom fiyatlarından haberim yok şimdilik.

Eğer rekabetçi oyun oynuyorsanız TurkNet'i tercih edin sadece normal kullanım içinse Türk Telekom taahhütlü olduğu için fiyat olarak daha uygundur.

Verdikleri Max destek kablo ile bağlanın ayrıca olay kesinti falan değil ISP'nin kötü routingleri yüzünden oluşan paket kayıpları ve ping değerleri.

Eğer rekabetçi oyun oynuyorsanız TurkNet'i tercih edin sadece normal kullanım içinse Türk Telekom taahhütlü olduğu için fiyat olarak daha uygundur.
Paket kaybı yaşamıyorum.

Türk Telekom'u malum yıllardır herkes kullandı lakin TurkNet piyasaya çıkıp özellikle de altyapınız destekliyorsa TurkNet GigaFiber candır diyorum ben. Memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı