wheelie1
Femtopat
Daha fazla
teşekkür ederimBen 2003'te doğdum ve babam o yıldan beri bende dahil Türk Telekom kullanıyorum. Hız açısından iyi, üzme konusunda da üzmez bazen kesiliyor saatlerce gelmiyor fakat müşteri hizmetleriyle 20 dakikanı ayırırsan hallediyorlar. Türk Telekom da her 3 yılda 1 internet değişikliği oluyor. Yani para falan vermiyorsunuz adamlar gelip kendileri değiştiriyorlar. 1 ay oldu değiştireli ve şuanda gayet hızlı. Oyunlarda olsun veya sosyal medyada falan olsun gecikme oranı benim kullandığım internete göre çok az. Oyunlarda 1-3 ping falan alıyorum. Bu FPS yani rekabetçi oyunlar oynuyorsanız çok iyi bir sayıdır.
Şimdi bazı kişiler diyorlardı ''Türk Telekom pişmanlıktır'' ''Türk Telekom kesilip duruyor'' falan diyorlardı ama ben hiç bir pişmanlık yaşamadım. Kesiliyor fakat benim internetim kesildiği zaman arayıp nedenini soruyorum. Bana çalışma olduğunu söylüyorlardı. Ama tabi bizim millet direkt kötüye bağlayıp markadan soğutuyorlar. Ben burada illa Türk Telekom alın diye zorlamıyorum. TurkNet hakkında pek bir bilgim yoktur. Sadece kendi kullandığım interneti burada açıklıyorum ki kafanız karışmasın. Bu arada müşteri konusunda da yalnız bırakmıyorlar bazı problemlerde. Onun için hangisini alacağınızı arkadaşların yorumlarıyla da belirleyebilirsiniz. İyi sosyaller dilerim.