TurkNet vs Turkcell Superonline

Tamamdır teşekkürler bilgi için.

Taahhütssüz 100 TL ile anlaştığım TurkNet 6 ayda 250 TL oldu :d şimdi burada düzenbazlık yok mu sence? her ay faturamı kontrol ediyor düzenli ödüyorum 4 aydır aynı fiyat.
Bana biraz yalan söylüyorsunuz gibi geldi.

Ben yaklaşık 1 yıldır TurkNet giga kullanıyorum. Bu pakete geçmek için hiçbir talebim olmadı bir gün arayıp apartmanınıza altyapı çekiyoruz giga kullanmak ister misiniz diye sordular okey dedim ve fiyat değişimide olmadı.
Bana kalırsa TurkNet'e geç diğer firmaların giga paketlerine ve fiyatlarına bak fiyat farkını almadan o hızları vermezler.

Yazdıklarınızı okuyorum ve iki ucu şeyli değnek resmen. En mantıklısı şu an TurkNet bağlatıp söylenen hızı vermezlerse ve ping sorunu olursa iptal edip Turkcell Superonline bağlatırım.
Söylenen hızın kayıpları oluyor özellikle gündüzleri %30 gibi bi kayıp yaşanıyo.
Ping olayı şöyle sırf denemek için valorant indirip baktım maks 4 ping gördüm.

Son düzenleme:
En iyisi turkcell superonline benim için benim arkadaşımın durmadan bu aralar interneti kesilip duruyor türknette yani ben önermem kısacası eğer internet alınıcaksa superonline alınır ben 1000 mbit kullanıyorum superonline"da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…