TurkNet vs Turkcell Superonline

2 yıl yaptım bitti sonra yeni fiyat ve kampanyadan o dönem zam olmadı ben tekrar 2 yıl yaptırdım. Bitti en son fiyatlar değişmiş bana 155 TL dediler bende 2 yıl tekrar dedim önceden 95TL idi. Bu sefer 2 yıl yapmıyoruz 1 yıl dediler bende tamam dedim şimdi 9. ayda bitecek tekrar ne olacaksa bakacağım. Bir de taşınma durumum var en çok o korkutuyor beni gittiğim yerde Turkcell Superonline yoksa diye.

5 yıl sorunsuz kullandım ne lag ne ping ne kopma hiçbir şey yok 2 kez genel arıza oldu onu da 1 saatte çözdüler modem de sorunsuz yani böyle bir sorunsuzluk durumunda başka bir şeye geçmek loto oynamak gibi bir şey kendi açımdan.
Tamamdır teşekkürler bilgi için.

Taahhütssüz 100 TL ile anlaştığım TurkNet 6 ayda 250 TL oldu :d şimdi burada düzenbazlık yok mu sence? :D her ay faturamı kontrol ediyor düzenli ödüyorum 4 aydır aynı fiyat.
Bana biraz yalan söylüyorsunuz gibi geldi.

Ben yaklaşık 1 yıldır TurkNet giga kullanıyorum. Bu pakete geçmek için hiçbir talebim olmadı bir gün arayıp apartmanınıza altyapı çekiyoruz giga kullanmak ister misiniz diye sordular okey dedim ve fiyat değişimide olmadı.
Bana kalırsa TurkNet'e geç diğer firmaların giga paketlerine ve fiyatlarına bak fiyat farkını almadan o hızları vermezler.

Yazdıklarınızı okuyorum ve iki ucu şeyli değnek resmen. En mantıklısı şu an TurkNet bağlatıp söylenen hızı vermezlerse ve ping sorunu olursa iptal edip Turkcell Superonline bağlatırım.
Söylenen hızın kayıpları oluyor özellikle gündüzleri %30 gibi bi kayıp yaşanıyo.
Ping olayı şöyle sırf denemek için valorant indirip baktım maks 4 ping gördüm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Sizlere bir sorum olacak. Şu an TT kullanıyorum ve memnun değilim. Kesin olarak değiştirmeye karar verdim. TurkNet ve Turkcell Superonline düşünüyorum. Fiber altyapım bulunmuyor. VDSL bağlanacak. TurkNet altyapı sorguladığım zaman 82/8 Mbps veriyor. Fiyat 250 TL. Turkcell Superonline ise 2 paket aklıma takıldı. Paketlerden biri 24 ay sözüne ilk 12 ay 224 TL, sonra ki 12 ay 264 TL. 35/4 Mbps. Diğer paket ise ilk ay ücretsiz, sonra ki 11 ay 224 TL. Sizce bu 3 paket arasından hangisini seçmek daha iyi olur? TurkNet'te taahhüt bulunmuyor, Turkcell Superonline'da ise taahhüt bulunuyor. Taahhüt olması daha mı iyi yoksa taahhüt olmamalı mı? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
En iyisi turkcell superonline benim için benim arkadaşımın durmadan bu aralar interneti kesilip duruyor türknette yani ben önermem kısacası eğer internet alınıcaksa superonline alınır ben 1000 mbit kullanıyorum superonline"da

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı