TurkNet YAPA Düşük Upload Hızı Sorunu

Arda Bülbül

Kilopat
Daha fazla  
Uzun uğraşlar sonucu sonunda Yapa altyapısına geçebildim. Önceden 16 Mbit ADSL hizmeti alırken şu anda 24Mbit VDSL alıyorum. Yapa'da olduğum için uploadda sınırlama yok. Modeme gelen upload hızı 8 Mbit fakat hız testinde maksimum 1 Mbit alabiliyorum. Sorun neyden kaynaklanabilir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz download'ıda tam alamıyorsunuz ki 35Mbit alabilmeniz lazım hat değerlerinize göre..
Hocam önceden 8 mbit kullandığım için bu bile benim için nimet 3 katı hız alıyorum şu anda. Normalde 50 mbit maks. Yazıyordu 45 bana tanımlanmıştı. Ben modemin snr değiştirme özelliğini kullanarak sabitledim snr değerini.

Hocam içten geliyor ankastreye oradan da Cat 6 çektim daireme.
Kabloyu kontrol etmende fayda var etmediysen eger kabloda da sıkıntı yoksa sabahı bekle hızıni bir daha test edersin düzelebilir o zaman şayet düzelmezse türknet ile iletisime gecmende fayda var

Kabloyu kontrol etmende fayda var etmediysen eger kabloda da sıkıntı yoksa sabahı bekle hızıni bir daha test edersin düzelebilir o zaman şayet düzelmezse türknet ile iletisime gecmende fayda var
Hocam kabloyu 3 aydır kullanıyorum kablo sağlam ve HCS marka.

Yok hocam diğer dairelere giden kablolar gibi boru hattından gitmiyor. Benimki bina içinden geliyor. Mermeri delerek geçirmiştim.
Sabahı beklemekte fayda var hocam büyük ihtimal hızınız yükselecektir yükselmezse dedigim gibi türknetle iletisime gecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…