TurkNet yeni zam sonrası kullanılmaya değer mi?

27 yıldır Vodafone Fiber müşterisiyim, Vodafone'un kendi altyapısını kullanmaktayım, ilk müşteri olduğum vakit bana 500MBPS/sn interneti 6 aylığına hediye etmişlerdi çok güzel bir kampanyaydı sonrasında 25MBPS olan paketime döndüm, Aralık ayında sözleşmemi yenilediğimde 24 aylığına 100MBPS/sn interneti 40 liradan vermeye başladı, hiç kopma veya paket aktaramama sorunu yaşamadım, bence yaşadığım ile göre Türknet'ten sonraki en iyi ISS Vodafone Fiber çünkü saha satış sorumluları çok iyi kampanyalar yapıyorlar
27 yıl?

27 aydır Vodafone Fiber müşterisiyim, Vodafone'un kendi altyapısını kullanmaktayım, ilk müşteri olduğum vakit bana 500MBPS/sn interneti 6 aylığına hediye etmişlerdi çok güzel bir kampanyaydı sonrasında 25Mbps olan paketime döndüm, Aralık ayında sözleşmemi yenilediğimde 24 aylığına 100MBPS/sn interneti 40 liradan vermeye başladı, hiç kopma veya paket aktaramama sorunu yaşamadım, bence yaşadığım ile göre TurkNet'ten sonraki en iyi ISS Vodafone Fiber çünkü saha satış sorumluları çok iyi kampanyalar yapıyorlar

Bu arada evet, internet değil mobil hatlarında da aynı şeyler yaşanıyor Vodafone'de. Her ay ayrı bir kampanya geliyor.

3-4 ay önce bana 1000 dakika, 35GB Internet Yurt İçi, 750SMS paketi 54,90TL fiyatına gelmişti ve sahip olmuştum.

27 aydır Vodafone Fiber müşterisiyim, Vodafone'un kendi altyapısını kullanmaktayım, ilk müşteri olduğum vakit bana 500MBPS/sn interneti 6 aylığına hediye etmişlerdi çok güzel bir kampanyaydı sonrasında 25Mbps olan paketime döndüm, Aralık ayında sözleşmemi yenilediğimde 24 aylığına 100MBPS/sn interneti 40 liradan vermeye başladı, hiç kopma veya paket aktaramama sorunu yaşamadım, bence yaşadığım ile göre TurkNet'ten sonraki en iyi ISS Vodafone Fiber çünkü saha satış sorumluları çok iyi kampanyalar yapıyorlar

Vodafone tarifeleri bu şekilde konumuma göre...

1647102048487.png

Değmez. Netspeed'te fiyatlar daha uygun Haziran da elbet zam yapacaklar ama Türknet kadar yapacaklarını sanmam.
Millenicom nasıldır peki bilginiz var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı