muhammedekilinc
Kilopat
GÜNCELLEME : ZAM YAPMICAĞINA SÖZ VEREN TURKNET AYLIK ÜCRETİNİ 169.90 TL YAPTI.Eki Görüntüle 1460737
Sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Sabit Fiyat kampanyamız 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi. Bu dönemde abone olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran'a kadar zam görmeyecek.GÜNCELLEME : ZAM YAPMICAĞINA SÖZ VEREN TURKNET AYLIK ÜCRETİNİ 169.90 TL YAPTI.Eki Görüntüle 1460737
Daha kendi eski müşterilerinize sahip çıkmıyorsunuzSabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Sabit Fiyat kampanyamız 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi. Bu dönemde abone olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran'a kadar zam görmeyecek.
Biz daha eski enayiler olarak zamlı ödemeye devam edelimSabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Sabit Fiyat kampanyamız 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi. Bu dönemde abone olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran'a kadar zam görmeyecek.
Sözleşme yoksa Netspeed gibi daha uygun firmalara geçebilirsin. Ama onlara da zam gelir mi bilemiyorum. Mesela Netspeed'in ücreti 134 TL'ymiş yani 30 TL civarı daha ucuz. Cebinde kalmış olur en azından.
Şikayet elbette vardır fakat ben uzun süredir kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. Ayrıca müşteri hizmetlerine de kolay ulaşabiliyorsunuz. Tek eksiği bence mobil uygulamaları yok o kadar.Siliyorlar mı yoksa hiç şikayet yok mu gerçekten? Bana daha güvenilir geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.