TurkNet zammı eski kullanıcılara yansıyacak mı?

Makaleler
10
Yer
Kenya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
Meslek
Öğrenci
2 yıla yakındır TurkNet kullanıyorum. Fiyatın 169.90 TL olduğuyla alakalı bir mesaj aldım. 2023 Haziran'a kadar sabit fiyat sözü verdiklerini biliyorum. Bu sözü vermelerinden önce abone olanlar aynı fiyattan mı ücretlendirilecekler? Yoksa onlara da mı zam yapılacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıla yakındır TurkNet kullanıyorum. Fiyatın 169.90 TL olduğuyla alakalı bir mesaj aldım. 2023 Haziran'a kadar sabit fiyat sözü verdiklerini biliyorum. Bu sözü vermelerinden önce abone olanlar aynı fiyattan mı ücretlendirilecekler? Yoksa onlara da mı zam yapılacak?
Sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. Bu sene zaten ekstra bir fiyat değişikliği planlamıyorduk ancak altyapı sağlama maliyetlerindeki beklenmedik fiyat artışı tüm sektörü olduğu gibi bizi de etkiledi.

Sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. Bu sene zaten ekstra bir fiyat değişikliği planlamıyorduk ancak altyapı sağlama maliyetlerindeki beklenmedik fiyat artışı tüm sektörü olduğu gibi bizi de etkiledi.
Yani anladığım kadarıyla ben 2023 Haziran'a kadar her ay 139.90 TL'den devam edeceğim. Bilgi için teşekkürler ama bu sitedeki olayı anlamadım:
Beni ilgilendiren bir şey var mı bu linkte yoksa bu link yeni müşteriler için mi?

Bende tam olarak anlamadım ama sanırım siz de zamdan etkileniyorsunuz. Sabit fiyat garantisi sözü(!) belirli bir tarih aralığında başvuran müşteriler için geçerli. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Yani anladığım kadarıyla ben 2023 Haziran'a kadar her ay 139.90 TL'den devam edeceğim. Bilgi için teşekkürler ama bu sitedeki olayı anlamadım:
Beni ilgilendiren bir şey var mı bu linkte yoksa bu link yeni müşteriler için mi?
Kampanyadan etkilenen kullanıcılarımıza mail ve sms gönderiyoruz. 10 aylık ödeme mevcut abonelerimiz için de geçerlidir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen bu mevcut koşullardan sizi korumak için 139,90 TL’lik fiyatınız hiç değişmeden 10 aylık faturanızı peşin ya da 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz zaman iptal ederek kalan tutarı da iade alabilirsiniz.

@White Chocolate Mocha hayır etkileneceksiniz. Kelime oyunu yapıyorlar.

Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek.

Bize diyorlar ki; siz enayisiniz 1400 TL'i 3 taksitte öde ve zamdan etkilenme. Ama gel gör ki firmanın yetkili ağzı sadece şunu diyor; Haziran 2023'e kadar zam yok. Her yıl 1 kez zam yaparız.

Bunlar bir kendilerine bir çıkar yolu bulmuşlar. O dönemde abone olan diye bişey çıkarmışlar oradan yırtmaya çalışıyorlar. Uyanıklar.

@White Chocolate Mocha hayır etkileneceksiniz. Kelime oyunu yapıyorlar.

Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek.

Bize diyorlar ki; siz enayisiniz 1400 TL'i 3 taksitte öde ve zamdan etkilenme. Ama gel gör ki firmanın yetkili ağzı sadece şunu diyor; Haziran 2023'e kadar zam yok. Her yıl 1 kez zam yaparız.

Bunlar bir kendilerine bir çıkar yolu bulmuşlar. O dönemde abone olan diye bişey çıkarmışlar oradan yırtmaya çalışıyorlar. Uyanıklar.
Kelime oyunuyla müşterileri en fazla 1 ay tutarlar. Benden sadece 35 mbps alabildiğim internet için 160 lira kesilince kusura bakmasın kimse ama diğer alternatiflere yönelirim. Çevreme de bu şekilde iletirim ve diğer alternatifler kazanır. Kendileri bilir, yakında internet tavsiyesi istediğim bir konu açarım ve yeni İSS'imi konuşuruz.

10 aylık faturanızı peşin ya da 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz zaman iptal ederek kalan tutarı da iade alabilirsin
Aklıma takılan çok şey var. Sonuçta taahüt yapmıyoruz, taahüte karşısınız. Bundan birkaç ay sonra peşin ödediğim 10 ay için portlar zamlandı diyip ödeyecegim taksite zam yapmayacağınızı nereden bileceğim? Şu peşin ödeme olayının hiçbir tutarlılığı yok. O yüzden yardımınız için teşekkürler ve eğer faturam 159.90 TL gelirse güle güle TurkNet.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı