TurkNet'den Super Online'a geçilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar binada Vodafone'un fiber altyapısı var, süper Online aradığımda Vodafone altyapıdan 15 Mbps sabit fiber internet vereceklerini söylediler. Düşme veya yükselme olmaz dediler. Şu an TurkNet kullanıyorum her sabah 4.30'da internet 20 dk gidiyor. CS:GO'da 90-100 bazen 300 pinglere kadar çıkıyor. Sizce süper Online'a geçmeli miyim? Süper Online'da ping düşük olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO sunucularında bazen EU West, bazen EU North, bazen İspanya'ya bağlıyor fakat genellikle Polonya'ya bağlar. Ping o sunucunun yoğunluğu, kalitesine ve senin internetine göre değişir. Superonline kullanıyorum, kullanmaya başladığımdan bu yana hiç loss yaşamadım. En düşük 30 ping falan görmüştüm sanırım. Ortalama 35-45 arası değer alıyorum.

Kısacası fiyat makulse geçilir.

Altyapı hangi firmaya aitse o firmadan hizmet almanı öneririm. Arıza ve bakım durumlarında daha çabuk sonuç alınıyor.

Arkadaşlar binada Vodafone'un fiber altyapısı var, süper Online aradığımda Vodafone altyapıdan 15 Mbps sabit fiber internet vereceklerini söylediler. Düşme veya yükselme olmaz dediler. Şu an TurkNet kullanıyorum her sabah 4.30'da internet 20 dk gidiyor. CS:GO'da 90-100 bazen 300 pinglere kadar çıkıyor. Sizce süper Online'a geçmeli miyim? Süper Online'da ping düşük olur mu?
Hocam pingte en çok Vodafone'dan çektim. Derdini anlıyorum. Eğer fiberiniz varsa Turkcell tavsiye ederim, üniversitedeyken Turkcell Superonline fiber kulalndım gerçekten kusursuzdu diyebilirim. Adsl yani sorunlu bi alt yapı varsa maalesef Türk Telekom derim çünkü bende TurkNet hatasına düştüm hemen iptal ettim üyeliğimi senin yaşadığın sorunuları yaşadığım için. Sorunlu alt yapılarda genelde Türk Telekomdan başkası sıkıntı yaşatıyor. Kötünün iyisi. Mecburen Telekoma döndüm şu an pingten yana hiç sıkıntım yok fakat dediğim gibi elverişsiz alt yapın varsa hocam.

Evimde 2 internet bağlı biri Superonline diğeri Turknet. Aralarında hiç ping farkı yok. Ping farkı olmasını istiyorsan yapabileceğin tek şey fibere geçmek. Ping düşürmek için ayrıca statik IP alabilirsin, şahsen benim pingimi baya düşürmüştü. Turknet'in güzel yani statik IP'yi Superonline'ın yarı fiyatına satması.

Vodafone 24mbps fiber interneti 1 yıl taahhüt ile 69.90 TL ye
Süper Online 15mbps fiber interneti 1 yıl taahhüt ile 79.90 Tl ye satıyor
vodafone altyapıdan fiber kullanan arkadaşlar ve vodafone altyapıdan süper online fiber kullanan varsa birde onların yorumunu almak isterim.
Benim gönlümde Süper online var ama vodafone dan memnun olanlar varsa o da olabilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı