TurkNet'e geçersem ping artar mı?

Daha fazla  
Merhaba Türk Telekom'dan aradılar sözleşme bitmiş 35Mbit internete 135 TL istediler aklıma TurkNet geldi sizce TurkNet'e geçilir mi? Apartmanda fiber kutusu var Türk Telekom'u fiber olarak kullanıyordum. İstanbul'da oturduğum için Speedtest gibi hız testi yerlerinde 6 ping alıyordum. TurkNet'e geçince pingim artar mı veya sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet bizim bölgemizde, ya da mahallede bilmiyorum artık, bir sıkıntı yaşamıştı. 30 günün 21'inde internet yoktu evde. Ethernet kartı sürücümden mi kaynaklı bilmiyorum sürekli internetten otomatik çıkıp çıkıp da duruyordu zaten. O sebeple internet değiştirdik. Ama bu sorunlar çok nadir karşılaşılan sorunlar. Sen yaşıyabilir misin bilmiyorum. Deneme gibi bir şansın varsa deneyebilirsin bence. Ben Türk Telekom'dan daha memnundum en azından.

Türk Telekom'dan TurkNet'e geçince kendimi mağaradan çıkmış gibi hissetim. Pingim Valorant'ta CS:GO'da anlık fırlıyordu. Şükür taahhütümün bittiğini söylediler direkt TurkNet'e geçtim, 1 gün sürmeden interneti bağladılar ve ping fırlama sorunumda çözülmüş oldu.
Ek olarak söylemeyi unuttum TurkNet altyapınız hangi hızı destekliyorsa o kadar hız veriyor TurkNet'e geçmeden önce altyapınızı sorgulamanızı öneririm.

Türk Telekom'dan TurkNet'e geçince kendimi mağaradan çıkmış gibi hissetim. Pingim Valorant'ta CS:GO'da anlık fırlıyordu. Şükür taahhütümün bittiğini söylediler direkt TurkNet'e geçtim, 1 gün sürmeden interneti bağladılar ve ping fırlama sorunumda çözülmüş oldu.
Ek olarak söylemeyi unuttum TurkNet altyapınız hangi hızı destekliyorsa o kadar hız veriyor TurkNet'e geçmeden önce altyapınızı sorgulamanızı öneririm.
vdsl altyapı var 100mbit e kadar hız veriyorlar ama benim için en büyük sorun ping sorunu

VDSL altyapı var 100Mbit'e kadar hız veriyorlar ama benim için en büyük sorun ping sorunu.

Tamam hocam rahatlıkla bağlatabilirsiniz. 1 ay denedikten sonra iptal ettirme şansınız da var zaten. 1 ay deneyip, test edip memnun kalmasanız iptal etme hakkı veriyorlar.

Tamam hocam rahatlıkla bağlatabilirsiniz. 1 ay denedikten sonra iptal ettirme şansınız da var zaten. 1 ay deneyip, test edip memnun kalmasanız iptal etme hakkı veriyorlar.

Onu biliyorum zaten de 1 hafta falan internetsiz kalmak istemiyorum xd.
Türk Telekom sözleşmesini bugün yeniledim fakat 24 saat içinde iptal edilebiliyormuş bende TurkNet'e geçtim başvuru yaptım 7 8 gün Türk Telekom'u kullanacağım TurkNet'e geçtikten sonra 7 8 günlük kullandığım interneti mi ödeyeceğim yoksa tahhüt parasıda isteyecekler mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı