TurkNet'e geçilince internet hızlanır mı?

BykEneS

Kilopat
Merhaba, 5 yıldır Türk Telekom'un 35Mbit'lik paketini kullanıyorum ve 2-3 hafta öncesine kadar 35Mbit download ve 6Mbit upload hızlarını sorunsuz alabiliyordum. Ne oldu bilmiyorum ama 2-3 haftadır hat değerlerim inanılmaz kötüleşti, şu an 21Mbit download ve 1.6Mbit upload hızım var. Müşteri hizmetlerini arıyorum hattınız maksimum bunu destekliyor diyorlar :D Twitter aracılığı ile arıza kaydı bırakıyorum, gelen ekipler topu birbirine atıyor. Biri tesisatta sorun var diyor öteki tesisatta sorun yok cadde eklerinde sorun olabilir diyor ve arıza kaydını çözmeden kapatıyorlar. Bu iş bilmez insanlarla uğraşmaktan çok sıkıldım. taahhüdümün bitmesine 3 ay var, sizce Türk Telekom hattımı kapattırmadan TurkNet'e direkt geçiş yapsam sorunumu çözebilirler mi? Yoksa yine aynı hızlarda mı kalırım? TurkNet'in teknik destek ekibi nasıldır? Bilen arkadaşlar durumumu yorumlayabilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknetin altyapınıza kaç mbps verdiğini sorgulayın. Orası da 35Mbps verirse TT'un dediği gibi olabilir ancak taahhütünüz bitiyorsa Turknete geçip deneyebilirsiniz. Taahhüt olmadığından dilerseniz tekrardan diğer operatörlere geçip taahhüt yapabilirsiniz.

Anladım Türknete geçmeden önce Turktelekom bana "size max 50 veririz"diyordu. Türknet 75 yapıştırdı 2 yıldır hiç bir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum. Ayrıca tüm altyapı Turktelekomunken Turknet 75 verip TT 50mbps veririz demesi de başka düşünceler uyandırıyor bende.

Sanırım Türknet'e geçip şansımı deneyeceğim. Gerçi zam gelmiş 100 lira daha 499 lira olmuş aylık ama yapacak bir şey yok. Teşekkürler kıymetli yorumlarınız için.

Evet, şu aralar bende düşünüyorum taahhütlü internete mi geçsem diye :) Önceden taahhütsüzlük mantıklıydı da şuan cebe zarar. Her gelen zamdan taahhüt olmadığı için etkileniyoruz

Sanırım Türknet'e geçip şansımı deneyeceğim. Gerçi zam gelmiş 100 lira daha 499 lira olmuş aylık ama yapacak bir şey yok. Teşekkürler kıymetli yorumlarınız için.
Hocam geçiş yaparken isterseniz kod verebilirim. 6 Ay boyunca indirimli kullanabilirsiniz. Ek olarak sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı