Yeni modem alınca internet hızlanır mı?

cagdasss099

Centipat
Merhablar herkese. Yaklaşık Türk Telekom'un bize verdiği modemi kulanıyorum 7 8 sene oldu ayda nete 100 TL para veriyoruz ve hala yavaş. Yeni modem alacağımızı söylediler, sizce alayım mı haklılar mı net hızlanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızda değişiklil olmaz. Fakat yeni teknolojiler barındıran bir modem alırsan. ASUS gibi altyapını kontrol etmeni sağlayan bir modem. Hızlanır diye düşünüyorum. Bu birkaç şey etki ediyor yavaşlamasına. İyi bir ethernet kablosu kullanmamak. Arka planda indirmek, modemden interneti fazla kişi kullanması veya modemin yeni teknolojileri karşı geride kalması gibi vs etki eder.

Hızda değişiklil olmaz. Fakat yeni teknolojiler barındıran bir modem alırsan. ASUS gibi altyapını kontrol etmeni sağlayan bir modem. Hızlanır diye düşünüyorum. Bu birkaç şey etki ediyor yavaşlamasına. İyi bir ethernet kablosu kullanmamak. Arka planda indirmek, modemden interneti fazla kişi kullanması veya modemin yeni teknolojileri karşı geride kalması gibi vs etki eder.
Ben bugün ölçüm yaptırdım. 60 Mbps down/51 Mbps upload geldi. Santral mesafem 501 metre :D. Sağolsun müteahhitcim kablolara ek yaptırmış gelen hız 35 :D.

İyi miş ;D ama ben Türk Telekom'a gidip 240 TL modem vercekler bana hızlanır diye düşünüyorum çümkü modem 7 yıllık

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı