TurkNet'e geçilir mi?

Cherax

Hectopat
Şu anda Türk Telekom kullanıyoruz ve 24 Mbps download 4-6 Mbps upload hızımız var. Bu tarifemizi tekrar almak istesek 100 TL gibi bir fiyat isteniyor (biz şu anda 65 TL civarı ödüyoruz). TurkNet ise 100Mbps download 4 Mbps upload hız, kotasız, taahhütsüz 85 TL istiyor. (Altyapı sorgulamada bunları gösterdi).

Şimdi merak ettiklerim şunlar;

Biz 3-4 ay belki daha fazla süredir TTNET'te kesilme sorunları yaşıyoruz. (O kadar büyük bir sorun ki kendi evimde mobil internetimi kullanmak zorunda kalıyorum.

Altyapımız Türk Telekom bunda bir sorun yaşar mıyız?
Ve geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Türk Telekom kullanıyoruz ve 24 Mbps download 4-6 Mbps upload hızımız var. Bu tarifemizi tekrar almak istesek 100 TL gibi bir fiyat isteniyor (biz şu anda 65 TL civarı ödüyoruz). TurkNet ise 100Mbps download 4 Mbps upload hız, kotasız, taahhütsüz 85 TL istiyor. (Altyapı sorgulamada bunları gösterdi).

Biz 3-4 ay belki daha fazla süredir TTNET'te kesilme sorunları yaşıyoruz. (O kadar büyük bir sorun ki kendi evimde mobil internetimi kullanmak zorunda kalıyorum.

Ve geçmeli miyim?

TurkNet özellikle müşteri hizmetleri bakımından sorunlu olduğunu duydum ve son 10 gündür kesintiler oluyormuş.

Ve geçmeli miyim?
Altyapınız destekliyorsa geçebilirsiniz.

Bence geçin deneyin, taahhüt olmadığı için beğenmezseniz tekrar değiştirebilirsiniz.

Bende sizin kullandığınız pakete 65 tl veriyorum şuan ise 95 tl ödüyorum. Türknet hiç kullanmadım internet ve fiyat açısından iyi olduğunu kullanan arkadaşlarımdan duydum ama müşteri hizmetleri sorunlu diyorlar (hangisi düzgün ?) . Altyapının olmaması büyük bir sorun yalış bilmiyorsam türknete ilk defa geçildiğinde 1 ay gibi bir deneme süresi var (parayı vererek) 1 ay bi deneme yaparsın eğer çok fazla sorun yaşarsan değiştirirsin (deneme olayını yanlış biliyor olabilirim)

1.5 senedir TurkNet kullanıyorum ADSL'den VDSL'e geçiş döneminde 3 haftalık bir kopma sorunu dışında sorunsuz kullandım. Bana kalırsa müşteri hizmetleri daha hızlı çalışıyor uygulama üzerinden akşam açtığım bir destek kaydı için ya sonraki günün sabahı ya da ondan sonraki gün ekip gelmiş oluyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı