TurkNet'e geçilir mi?

TurkNet taahhüt ettiği hızı veriyor, gerisi sizin alt yapınızın kalitesine kalmış bir şey. İletişim olarak ticket üzerinden sistem yürüyor, yani mesajlaşıyorsunuz. VDSL modem vermiyorlar ayrıca satın almanız gerekiyor.

Kendi altyapısı var ise veriyor ücretsiz olarak rehin şekilde.
 
KazanBelNet'i ilk defa duyuyorum ve eminim istediğim kriterleri karşılamıyordur. :)

Düşük olabilir ancak müdahele etmemiz önemli asıl. İlginiz için teşekkür ediyorum.

Sanıyorum Wi-Fi konusunda modemin de etkisi var, firma tarafından mı temin edindiniz yoksa ayrıca mı aldınız? Teşekkür ediyorum ayrıyetten.

Santrale olan uzaklığından sanırım bu kadar değer gösteriyor. Yanlış ölçmediysem 150 metre. Bir de altyapı kalitesi de var.

1. Sanıyorum elimdeki Airties 5450 modemim VDSL desteklemiyormuş ya da destekliyordur da ben yanlış biliyorum.
2. Yazışma veya mesajlaşma olarak yok mudur?
Cevaplarınız için teşekkür ettim.

Mesajlaşma varsa bu güzel bir özellik. Teşekkür ediyorum.

1. Destekleyip desteklenmediğini alt yapıyı sorgulayarak anlayamıyor muyuz? İlgili firmayı arayarak daha net cevap alabilir miyiz?
2. Mahallemizde ne yazık ki KabloNet ve Superonline müşterileri olduğu için sorgulamam zor.
3. Yazılı olarak yapabiliyorsak süper.
4. Türknet'te henüz cayma bedeli olmadığı için deneyimleyip eğer memnun kalmazsam NetSpeed ila Millenicom deneyeceğim ve elbet bu ISS'lerde engelsiz tarifeleri mevcut. Türknet'te engelsiz tarifesi 100 Mbps'ye kadar, sınırsız kota 74,90 lira. Gayet de uygun geldi.

Ben de yıllardır kullanmaktayım eminim +9 seneyi geçmiştir. Birden çok tarife denemişimdir. Ama ne yazık ki internet hızı düşme mevzusu halen devam etmekte. Hatta ve hatta zamanında 25 Mbps devamlı alırken tarife yenilerken çaktırmadan Akıllı Sınırsız yapmışlar. Neyseki 2 sene sorun etmedim ama evde çok fazla Wi-Fi'ye bağlanan cihazlar ve kullanıcı sayısı arttığı için yeterli gelmemeye başladı.
Technopat'a girerken savaş veriyorum bazen. Belediyenin.
 
Kiralık demek istediniz herhal. :)
hayır ücretsiz veriyor
1635160832259.png
 

Geri
Yukarı