TurkNet'e geçilir mi?

En son veri sızıntısıyla gündeme gelmişti. Sizin için sorun olmayacaksa geçiş yapılabilir.

Türk Telekom ve TurkNet kullandım. Kısaca bu ikisini karşılaştırabilirim.
TurkNet avantajları.
-Ping konusunda Türk Telekom'dan daha iyi.
-Destek konusunda Online işlemlerden desteğe yazıp detaylı bilgiler alabiliyorsunuz ve gerçekten bilgi sahibi insanlar.
-Arkadaşını davet et sayesinde 1 ay ücretsiz.
Benim Türk Telekom'da tek avantajım enflasyonun yüksek olduğu dönemde 2 yıllık sözleşme yapmam oldu bunun dışında hiçbir artısı yoktu. 250TL'ye anlaşmıştım sözleşme 4 ay önce falan bitti 100Mbps. Şu an türknette'yim 500 TL veriyorum bir sıkıntı yaşamıyorum. Öncesinde memlekette VDSL TurkNet kullandım ve orada da gayet memnundum hız konusunda oldukça yardımcı oldular. Ayrıca kablom çok eskiyi o yüzden kabloya dokunduğumda internet falan gidiyordu bu durumu desteğe anlattığımda adrese bir ekip gönderdiler ve kabloyu aşınmış olan yerden kesip yeni kablo eklediler. Herhangi bir ücret talep etmediler.

Tabii ki de geçilir neden geçilmesin ki? Ben kendim iki evimde de TurkNet kullanıyorum ve gerçekten sorunsuz şekilde kullanıyorum hatta sadece 1 kere kesinti oldu onun da sebebi Telekom'un kendisinin altyapı çalışması yapmasından dolayı koca bir şehirdeki bütün internetler operatör fark etmeksizin gitti. Bazı arkadaşlar çağrı merkezleri olmamasını eleştiriyorlar fakat siz uygulamadan talep açtıktan sonra sizin aramanıza gerek kalmadan zaten onlar sizi hemen arıyorlar ve sorunu yazışarak değil konuşarak çözüyorsunuz.

Netspeed diyen arkadaşlar içinde elbette haklı olabilirler kullanmadığım için ne kadar kalitelidir bilmiyorum fakat benim gözümde insanları küçük yazılarla kandırmaya çalışan bir şirkettir kendileri. (şahsi görüşüm, konu tartışmaya kapalı) sebebine gelecek olursak da "Ultimate fiber 100 kampanyası" isimli paketi incelediğimde koskocaman bir şekilde "bu fırsatı kaçmaz! Tüm vergiler dahil, ayda sadece 329, 90₺" yazmışlar ve siteyi kurcalayıp da "tarife ve kampanya avantajları" isimli bölümü incelediğimde küçük Punto'larla "yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 449.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir." gibi bir madde eklemişler.

O ne oluyor tam olarak

Bizim altyapı var sorgulattım 1000 Mbps şimdi bu 500 TL mi bu kdr fazla hız ucuz olması şaşırttı
TürkNet üzerinden sorguladığınızda 1000MBPS görünüyorsa evet adresinizde TürkNet'in kendi altyapısıyla yani kendi çekmiş olduğu kablolarla verdiği hizmet var ve Türk Telekom'un altyapısını kullanmadığı için daha uyguna verebiliyor. Muhakkak TürkNet bağlatın derim 1000MBPS hızı bedava fiyatına alacaksınız.

Sabit fiyat yok ancak 12 aylık peşin ödeme yapabiliyorsunuz ve bunu kredi kartınız ile öderseniz 6 aya kadar peşin fiyatına taksit yapabiliyorsunuz

Davet kodu ile üye olursanız da ilk ayınız ücretsiz oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı