TurkNet'e geçilir mi?

TürkNet üzerinden sorguladığınızda 1000MBPS görünüyorsa evet adresinizde TürkNet'in kendi altyapısıyla yani kendi çekmiş olduğu kablolarla verdiği hizmet var ve Türk Telekom'un altyapısını kullanmadığı için daha uyguna verebiliyor. Muhakkak TürkNet bağlatın derim 1000MBPS hızı bedava fiyatına alacaksınız.

Sabit fiyat yok ancak 12 aylık peşin ödeme yapabiliyorsunuz ve bunu kredi kartınız ile öderseniz 6 aya kadar peşin fiyatına taksit yapabiliyorsunuz

Davet kodu ile üye olursanız da ilk ayınız ücretsiz oluyor.
Tamam teşekkürler şuan süperonline kullanıyorum taahütü bitcek o yüzden türknete geçmek istiyordum aklımda kalan sorular vardı cevaplamanız iyi oldu teşekkürler ama sıkıntısı felan varsa diyim bilelim yinede

Tamam teşekkürler şu an Superonline kullanıyorum taahhüdü bitecek o yüzden TurkNet'e geçmek istiyordum aklımda kalan sorular vardı cevaplamanız iyi oldu teşekkürler ama sıkıntısı falan varsa diyeyim bilelim yine de.

Benim yaşadığım tek bir sıkıntı var oda Telekom personelinin aptallığıydı. Yani TurkNet taraflı ne bir kesinti yaşadım ne de bir sıkıntı yaşadım.

TurkNet alabileceğim en üst hızı alabileyim diye diğer evim yani VDSL olan evime 100Mbps paket verdiler fakat Telekom personeli yok bağlamam sonra şikayet ediyorsunuz falan boş yaptı bağlamadan gitti anında orada TurkNet'e ulaştım hemen sorunu düzeltti TurkNet fakat Telekom personeli yüzünden işim 3 gün kadar uzamıştı.

Evet arayıp kendilerine ulsşamıyorsunuz fakat siz mesaj atınca onlar hemen sizi arıyorlar zaten. Ayrıca kendi altyapılarında eminim çok daha kaliteli hizmet sunacaklardır çünkü Telekom personeli arada olmayacak :) bizzat kendileri hizmet verecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı