TurkNet'e geçilir mi?

liera

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060
Doğduğumdan beri her yerde TTNET kullanıyoruz. Babam şu anki 32 Mbps pakete 600 lira ödüyor ve yeni 1 yıllık kontrant yapmış. Yani 1 yıl boyunca başka bir operatöre geçişte para ödüyoruz. TurkNet'te de cayma bedelini 600 lirasını ödüyorlarmış ve altyapı sorguladığımda bizim eve maksimum 35 Mbps destekliyormuş. 700 lira 35 Mbps ve 12 Mbps'ye kadar da upload sözü veriyor. Sizce geçmemiz mantıklı mı? Daha pahalı ama paraya değer mi? 2. si bulunduğum yer yeni mahalle olduğu için 9 yıllık altyapıda çok az nereden yükseltebilirim bunu?

Doğduğumdan beri her yerde TTNET kullanıyoruz. Babam şu anki 32 Mbps pakete 600 lira ödüyor ve yeni 1 yıllık kontrant yapmış. Yani 1 yıl boyunca başka bir operatöre geçişte para ödüyoruz. TurkNet'te de cayma bedelini 600 lirasını ödüyorlarmış ve altyapı sorguladığımda bizim eve maksimum 35 Mbps destekliyormuş. 700 lira 35 Mbps ve 12 Mbps'ye kadar da upload sözü veriyor. Sizce geçmemiz mantıklı mı? Daha pahalı ama paraya değer mi? 2. si bulunduğum yer yeni mahalle olduğu için 9 yıllık altyapıda çok az nereden yükseltebilirim bunu?
İkisi de aynı hızı veriyorsa ucuz olanda kalmak daha mantıklı. TurkNet'de Turk Telekom altyapısı üstünden verecek zaten hizmeti, bir şey değişmez yani. Altyapıyı direkt yenileyemezsiniz çünkü Türk Telekom'un. Kafasına ne zaman eserse o zaman yeniler. Direkt yanınızda bina varsa ve hız farkı çoksa onların ankastresinden hizmet alabilirsiniz belki.

Nasıl bir sorun yaşadınız?
İnternet kesintisi olunca ulaşamazsınız hiçbir şekilde, robot çıkar. Ne zaman geleceğini ise Allah bilir. Eğer alt yapı yoksa yani VDSL ise internet geçiş yapılmasını kesinlikle önermiyorum, karşıda muhatap bulamazsınız.

TurkNet iyi ama nadiren internet kesintisi oluyor fiber var bizde iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kesintisi olunca ulaşamazsınız hiçbir şekilde, robot çıkar. Ne zaman geleceğini ise Allah bilir. Eğer alt yapı yoksa yani VDSL ise internet geçiş yapılmasını kesinlikle önermiyorum, karşıda muhatap bulamazsınız.

Evet direkt telefonla ulaşamıyorsunuz bu konuda katılıyorum. Ancak web sitelerindeki forumdan hızlı bir şekilde dönüş yapıyorlar. Kimisi telefonda muhatap bulmak ister orasına karışamam tabii.

Evet direkt telefonla ulaşamıyorsunuz bu konuda katılıyorum. Ancak web sitelerindeki forumdan hızlı bir şekilde dönüş yapıyorlar. Kimisi telefonda muhatap bulmak ister orasına karışamam tabii.
Sitesinde de chat aktif değil, yardım açılamıyor. Zaten olsa sıkıntı yok, telefondan daha kolay(arıza düzelince yapabiliyorum bunları). Benim buradaki hattımı sadece TurkNet aktif edebildi bu nedenle zaten bir sıkıntısı olmasa direkt tavsiye ederdim. Ancak fiber değilse geçilmesin bence.

TTNET, TURKNET, KABLONET kullandım, diğerlerini kullanmadım.
Benim önerim altyapısı varsa Kablonet....
TTNET desteği rezaletti, TURKNET ten de pek memnun kalmadım ama idare eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı