TurkNet'e geçilir mi?

jimmylonesa

Yoctopat
Daha fazla  
WhatsApp Görsel 2025-10-15 saat 20.24.53_41682b30.jpg

Mevcut hat değerlerim bu şekilde, Türk Telekom kullanıyorum çok pahalı olduğu için birkaç ay TurkNet denemek istiyorum, müşteri hizmetleri nasıl, çok fazla hız düşmesi donma kopma yaşar mıyım? Türk Telekom'u alalı 14 ay oldu bu ay son sadece 1 kere kopma yaşadım onun dışında internetim gayet temizdi. Bir de TurkNet'e geçiş yaparsam Tenda V12 modem almayı düşünüyorum onun hakkında da bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1760549111021.png
    1760549111021.png
    177,4 KB · Görüntüleme: 10
Hat değerleri oldukça iyi. Türknet zaten türk telekom üzerinden bağlantı vereceğinden ve bu süre zarfında problem yaşamadığını ve hat değerlerinde problem olmadığını varsayarsak türknette altyapı gibi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Türknet kullanıyorum bende şahsen. 50mbps internet 700tl çok olsa da müşteri hizmetleri konusunda gerek uygulaması gerek muhattap olmaları konusunda ben memnunum. Fiyat konusuna gelecek olursak çoğu yerde durum aynı. Düşük olan yerlerde de şikayet oranı daha fazla oluyor. Bu operatör mevzusu altyapı sağlam olduğu sürece problem çıkartmıyor. Ancak bölgeye göre de değişiyor tabi hizmetler. Zaten memnun olmadığın durumda herhangi bir ödeme olmadığından problem yaşamazsın. Modem konusuna gelecek olursak farklı konu açman gerekli. Modem önerisi üzerinden konu açarsan yardımcı olurum. Ayrıca türknet üzerinden altyapı testi yapınca genelde denildiği hızı alıyorsun.

Aynı altyapıyı kullanıyorlar. TurkNet'in taahhüt politikası olmadığı için ilerleyen zamanlarda enflasyona bağlı fiyatı seni üzebilir şu an kullandığın paket ve fiyat ne bilmediğim için fiyato üzerinden yorum yapamam.
TurkNet'te ayda 1 fix "çalışma var" adı altında 2 3 saat kesinti yaşadığını söyleyenler var.
Hat değerlerinde de bir anormallik yok klasil VDSL değerleri hatta packetloss yaşamamışsın.
Tavsiyem: TurkNet'e geçmemen. Diğer firmaları araştırabilirsin, işin bir noktasında markaya para veriyor olacaksın.

Aynı altyapıyı kullanıyorlar. TurkNet'in taahhüt politikası olmadığı için ilerleyen zamanlarda enflasyona bağlı fiyatı seni üzebilir şu an kullandığın paket ve fiyat ne bilmediğim için fiyato üzerinden yorum yapamam.
TurkNet'te ayda 1 fix "çalışma var" adı altında 2 3 saat kesinti yaşadığını söyleyenler var.
Hat değerlerinde de bir anormallik yok klasil VDSL değerleri hatta packetloss yaşamamışsın.
Tavsiyem: TurkNet'e geçmemen. Diğer firmaları araştırabilirsin, işin bir noktasında markaya para veriyor olacaksın.
Önerebileceğiniz birşey var mı şuan kullandığım internet 50 mbps 775 tl tivibulu tahhüt yenilemem durumunda 850 gibi birşey olacak tivibu kullanmadığım için iptal ettirmeyi düşünüyordum fakat değişen fazla birşey yok 700 tl gibi ücret çıkıyor ekstra aylık modem kira ücreti vs de var bunun yanında turkcell geçmeyi düşünüyordum açıkçası ama onlarda da taahhüt yok ve sabit fiyat 700 tl kararsız kaldım fazlasıyla

Türks.

Önerebileceğiniz bir şey var mı şu an kullandığım internet 50 Mbps 775 TL Tivibu'lu taahhüt yenilemem durumunda 850 gibi bir şey olacak Tivibu kullanmadığım için iptal ettirmeyi düşünüyordum fakat değişen fazla bir şey yok 700 TL gibi ücret çıkıyor ekstra aylık modem kira ücreti vs de var bunun yanında Turkcell geçmeyi düşünüyordum açıkçası ama onlarda da taahhüt yok ve sabit fiyat 700 TL kararsız kaldım fazlasıyla.

Evet TurkNet'te taahhüt yok ancah sabit fiyat politikaları sürekli artıyor bundan 4 5 ay önce 500TL idi. Kredi kartı ile ödeme yapıp 6 taksit yapma imkanın var ancak 6 taksit yapıyorlar fiyat aylık bazda 2X yapyor. Altyapın varsa Türksat bakabilirsin. Vodafone'da bazen güzel kampanyalar olabiliyor. Yine Türk Telekom'un altyapısını kullanan Netspeed vs bu tür fimalar var ama onlarda aktivasyon bedeli olarak faturaya ek 70TL civari bir ek ücret oluyor. Detaylardan onu iyice araştırmanı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı