TurkNet'e geçilir mi?

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhaba, 2 ay sonra superonline sözleşmem bitiyor.
Bana verilen HG255s modeli beni hayattan bezdirdi. Kablosuzda ani ping çıkışları packet losslar vs.
İstanbul Anadolu'da Kartal'da yaşıyorum. 24mbps ve upload olarak 4 ve üstü yeterli benim için. (Upload 8 olsa daha güzel olurdu)
Sizin önerileriniz görüşlerinizi duymak isterim.
Şu an superonline 24mbps fownload 8mbps upload kullanıyorum 75 TL'ye.

Görmüşken söyleyeyim, hayır bence geçilmez. Çevremde kandırılarak abone ettirilen insanları biliyorum, uzak olsunlar.
Cevremde en az 10 kisi abone attim hepside memnun. Dikkat edilmesi gereken sıfırdan abone olmak yerine sadece iss değişikliği yapmak. O yüzden hattı kapatmayıp direkt taşıma yaparsanız sıkıntı ihtimali azalır

Kazıklanmaya artık dur demek istiyorsan geçebilirsin. TT, Turkcel, Vodofone bu firmalar hep 16Mbps - 24Mbps gibi hızları fiber hız, süper hız, jet hız, hiper hız diye bilinçsiz insanlara yutturmaya çalışıyorlar. Önce Türknet'in sitesinden altyapını kontrol et ve YAPA altyapısındaysan 100Mbps hızı 65TL'ye alabiliyorsun. YAPA'da değil sende yine 35Mbps hızı 65TL'ye alabiliyorsun. YAPA'da olmayıpta hızını yükseltmek istiyorsan 80TL'ye yine 75-100Mbps'ye kadar yükseltebiliyorsun..

Geçişte ilk 1 Hafta sorunlar yaşayabilirsin, ama sonrasında eminim memnun olacaksın..

Uzun süredir Turkcell Superonline kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. İnternet işi, şans işi. Ancak beni iss'lerle ilgili en çok korkutan şey "x mbps'e kadar" ifadeleri. Yani adam "35 mpbs'e kadar" diyor mesela ama 1 mpbs de 35 mpbs'e kadar oluyor sonuçta. Ve bu durumda 8 mbps alsanız atıyorum "35 vereceğiz demedik ki 35'e kadar vereceğiz dedik" gibi bir savunmayla karşılaşıyorsunuz. Şu an Superonline tarifelerinde ifade nasıl bilmiyorum ancak ben geçtiğim dönemde "25 Mbps'e kadar" yazmıyordu "25 mbps" yazıyordu. Bu yüzden 25'in altında hız verdikleri her seferinde durumu düzeltmelerini isteme şansım oldu. Bunun yanında Türknet'in avantajı, taahhüt olmaması. Geçersiniz, beğenmezseniz çıkarsınız. Ayrıca sitelerinde, verebilecekleri hız tahminini yazıyorlardı diye hatırlıyorum.

Uzun süredir Turkcell Superonline kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. İnternet işi, şans işi. Ancak beni iss'lerle ilgili en çok korkutan şey "x mbps'e kadar" ifadeleri. Yani adam "35 mpbs'e kadar" diyor mesela ama 1 mpbs de 35 mpbs'e kadar oluyor sonuçta. Ve bu durumda 8 mbps alsanız atıyorum "35 vereceğiz demedik ki 35'e kadar vereceğiz dedik" gibi bir savunmayla karşılaşıyorsunuz. Şu an Superonline tarifelerinde ifade nasıl bilmiyorum ancak ben geçtiğim dönemde "25 Mbps'e kadar" yazmıyordu "25 mbps" yazıyordu. Bu yüzden 25'in altında hız verdikleri her seferinde durumu düzeltmelerini isteme şansım oldu. Bunun yanında Türknet'in avantajı, taahhüt olmaması. Geçersiniz, beğenmezseniz çıkarsınız. Ayrıca sitelerinde, verebilecekleri hız tahminini yazıyorlardı diye hatırlıyorum.
Fiber altyapısı 100e kadar destekliyor ama TurkTelekom olarak 7mbps gözüküyor. Millenicom nasıldır?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı