TurkNet'e geçilir mi?

Şu an Superonline kullanıyorum. Altyapı yok diye 25 Mbps hız verdiler. TurkNet'te adres sorgulatınca Özgür İletişim Paketi önerdi sistem bana. 35Mb hiz, 1000 dakika sabit hat, taahhütsuz aylık 75.99 TL. 10 TL fark ile 75Mb hız veriyorlar. Çok uygun evet ama müşteri hizmetleri ve kopmalarla ilgili olumsuz yorumlar var. Ayrıca çoğunlukla online oyun oynarım ping sorunu olur mu emin değilim. Geçmeli miyim kalmalı miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping sorunu var muhabbeti sallamadan başka bir şey değil. Senin altyapın sorunluysa, arkada interneti yiyen programlar, indirmeler falan varsa pingin olur. Bunun firmayla alakası olacağını sanmıyorum. Her firmada ping sorunu yaşıyorum diye şikayet görürsünüz.

• TurkNet
  • Netspeed
  • Millenicom
Bunların hepsi aşağı yukarı aynı şeyi sunuyor. Gönlünüz hangisini istiyorsa onu seçin.

Benim kendi düşüncem şu altyapıya göre degişiyor ben 6 yıldır türk telekom kulanıyorum internetim altyapı nedeniyle yavaş fakat merkez biryerde oturan arkadaşım alyapısı iyi olduğu için interneti hızlı. Birde yakınında turknet kullanan varsa sor müşteriye ilgisi varmı veya altyapısi iyimi ondan sora karar ver ama büyük oranda müşterileri mennun.

Direk olarak geçilmeli veya geçilmemeli denmemeli. Hizmetten alacağınız memnuniyet altyapı kalitesine göre değişiklik gösterecektir. Ben TurkNet kullanıyorum bazen 15-20 dakikalık kopmalar olabiliyor. Telefon hattından konuşabilecek birine ulaşamıyorsunuz şikayetiniz varsa internet üzerinden bırakabiliyorsunuz.
Hız konusunda vaat ettiklerini yapıyorlar ama dediğim gibi altyapıya göre değişiklik gösterebilir ben bir oyun indirirken 7.5mb/s alabiliyorum 75mbps'lik paketi kullanıyorum. Altyapı çalışması olacağı zaman mailine bilgilendirici bir mesaj gönderiliyor. 10 üzerinden bir değerlendirme yapacak olursam 7/10 derim.

Netspeed, Turknet veya başka bir firma fark etmez. Önemli olan senin altyapının kalitesidir. Altyapı değerlerini kontrol edeceksin, bölgede TurkNet kullananlar fikir alışverişi yapacaksın sonra karar vereceksin. Herkes kafasına göre İSS'ye ve uygun olmayan paketlere geçiyor sonra bu kötü diyor. Umarım anlatabilmişimdir. Bütün altyapı Telekom'a ait olmasına rağmen Netspeed bana TTNet'den daha iyi ve daha ucuz hizmet veriyor. Arada İnternet kopuyor oda Telekom çalışanlarının saha dolabında çevirdiği haltlardan dolayı oluyor. Arıyorsun düzeltiyorlar.

Son düzenleme:
Direk olarak geçilmeli veya geçilmemeli denmemeli. Hizmetten alacağınız memnuniyet altyapı kalitesine göre değişiklik gösterecektir. Ben TurkNet kullanıyorum bazen 15-20 dakikalık kopmalar olabiliyor. Telefon hattından konuşabilecek birine ulaşamıyorsunuz şikayetiniz varsa internet üzerinden bırakabiliyorsunuz.
Hız konusunda vaat ettiklerini yapıyorlar ama dediğim gibi altyapıya göre değişiklik gösterebilir ben bir oyun indirirken 7.5mb/s alabiliyorum 75mbps'lik paketi kullanıyorum. Altyapı çalışması olacağı zaman mailine bilgilendirici bir mesaj gönderiliyor. 10 üzerinden bir değerlendirme yapacak olursam 7/10 derim.
Netspeed, Turknet veya başka bir firma fark etmez. Önemli olan senin altyapının kalitesidir. Altyapı değerlerini kontrol edeceksin, bölgede TurkNet kullananlar fikir alışverişi yapacaksın sonra karar vereceksin. Herkes kafasına göre İSS'ye ve uygun olmayan paketlere geçiyor sonra bu kötü diyor. Umarım anlatabilmişimdir. Bütün altyapı Telekom'a ait olmasına rağmen Netspeed bana TTNet'den daha iyi ve daha ucuz hizmet veriyor. Arada İnternet kopuyor oda Telekom çalışanlarının saha dolabında çevirdiği haltlardan dolayı oluyor. Arıyorsun düzeltiyorlar.
Bizim sokakta bakır altyapı var. Uygun olur mu geçmem?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı