TurkNet'e Geçilir Mi?

Dopenian

Kilopat
Katılım
14 Ağustos 2019
Mesajlar
224
Maalesef TürkTelekom kullanıcısıyım. Paketim 8 Mbps olmasına rağmen 3 Mbps alabiliyorum. İndirme hızım 200-300 KB/sn ve bu çok can sıkıcı. TurkNet altyapımın en fazla 12 Mbps destekleyeceğini söylüyor. Sizce TurkNet'e geçmeli miyim? Birçok kullanıcı TurkNet'in internet kopmalarından şikayetçi. Aranızda kullanan varsa önerir mi? Yoksa uygun fiyatlı başka internet paketi önerileriniz var mı? Limitsiz olursa iyi olur :D
 
2 yıldır türknet kullanıyorum,açıkcası tek sıkıntım internet koptuğu zaman destek kaydı açtıktan 24 saat sonra dönüyorlar,fatura hep sabit geliyor ondan yana sıkıntım yok.Hız deseniz ilk başlarda 35 Mbps idi.Sonra 16 Mbps'a düştü şimdi tekrardan 50'yi gördü.
 
Maalesef TürkTelekom kullanıcısıyım. Paketim 8 Mbps olmasına rağmen 3 Mbps alabiliyorum. İndirme hızım 200-300 KB/sn ve bu çok can sıkıcı. TurkNet altyapımın en fazla 12 Mbps destekleyeceğini söylüyor. Sizce TurkNet'e geçmeli miyim? Birçok kullanıcı TurkNet'in internet kopmalarından şikayetçi. Aranızda kullanan varsa önerir mi? Yoksa uygun fiyatlı başka internet paketi önerileriniz var mı? Limitsiz olursa iyi olur :D
Dostum sorun İSS kaynaklı değil. Ben TürkNet kullanıcısıyım gayet de memnunum. Sorunun başlangıcı senin bulunduğun muhitin altyapısıyla alakalı TürkNet de olsan Netspeed de olsan altyapın kötü ise sana zaten düzgün bir internet hizmeti sağlayamazlar. Ben TürkNet'ten şikayetçi olanların çoğunun altyapısının kötü olmasından yakındığını gördüm bu yüzden suçu firmalara değil altyapı sahibinde bulmak gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta hiç biri YAPA hizmeti yoksa kendi altyapısını kullanmıyor Türktelekomun altyapısını kullanıyor (Superonline hariç). Türktelekom size kötü hizmet sağlıyorsa başka bir İSS'ye geçtiğinizde de çok fazla bir artış beklemeyin derim. Türknet şu an tercihiniz olmamalı daha uygun fiyatlı bir İSS ile anlaşmanızı öneririm sonuçta 16mbps'lık bir pakete 76TL ödemek kimse istemez.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Merhaba kardeşim, 3 yıl boyunca TurkNet kullandım ve bu süre zarfında oldukça memnun kaldım. TurkNet eğer yaşadığın lokasyonda kendi altyapısını kullanıyorsa (YAPA Altyapısı) ve bu altyapı sana uzak ise kesinlikle tavsiye etmiyorum. TurkNet sözleşme iptali de sıkıntılı bir süreç oluyor. Altyapım 50Mbps VDSL destekliyor ve ben TurkNet'de 5Mbps hızı zor görüyordum çünkü TurkNet YAPA altyapısı bana 2km uzaklıktaydı. Müşterilerine danışmadan kendi altyapısına direk geçiriyor ve tekrar eskisine çevirmiyorlar. Buda bazı kullanıcılar için çok güzel bazıları için ızdırap veren birşey oluyor. Şuanda Netspeed kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu 35Mbps download / 4Mbps upload alıyorum oldukça memnunum. Karar senin. Yani anlayacağın TurkNet kullanmak istiyorsan YAPA altyapısı mı ve sana olan uzaklığını bir sor derim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı