TurkNet'e Geçilmeli mi?

Ragnar1

Hectopat
Daha fazla  
6 Yıla yakındır Türk Telekom ev interneti kullanıyorum fakat 1 ay sonra taahhüdüm doluyor. 24 Mbps internet paketi kullanıyorum ve 95 TL ödüyorum. Aslında operatörden garip bir şekilde memnunum, yani o herkesin bahsettiği berbat Türk Telekom yok bende. Hızım genelde 24 Mbps download ve 6 Mbps upload olarak veriliyor bana. Fakat taahhüdüm de dolduğu için TurkNet'i de düşünüyorum. 35 Mbps downloadı 85 TL'ye sunuyorlar. Ne yapmalıyım, geçmeli miyim? TurkNet bana pişmanlık yaşatır mı? Bu konuda tecrübesi olan var mı?

Not: Bulunduğum bölgede port sorunu var, bu yüzden TurkNet'te pişman olursam Türk Telekom'a geri dönerken sorun çıkar mı bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet, 1 aydır eve interneti bağlayamadı ve müşteri hizmetleri rezalet. Hizmet alıp şikayet etme aşamasına bile gelemedim şahsen. Modeme daha sinyal veremiyorlar ve sözde Türk Telekom ekiplerini bekliyorlar.

Kablonet ve Turkcell Superonline dışında resmen hiçbir şey rahatlıkla kullanılmaz bu ülkede.

6 Yıla yakındır Türk Telekom ev interneti kullanıyorum fakat 1 ay sonra taahhüdüm doluyor. 24 Mbps internet paketi kullanıyorum ve 95 TL ödüyorum. Aslında operatörden garip bir şekilde memnunum, yani o herkesin bahsettiği berbat Türk Telekom yok bende. Hızım genelde 24 Mbps download ve 6 Mbps upload olarak veriliyor bana. Fakat taahhüdüm de dolduğu için TurkNet'i de düşünüyorum. 35 Mbps downloadı 85 TL'ye sunuyorlar. Ne yapmalıyım, geçmeli miyim? TurkNet bana pişmanlık yaşatır mı? Bu konuda tecrübesi olan var mı?

Not: Bulunduğum bölgede port sorunu var, bu yüzden TurkNet'te pişman olursam Türk Telekom'a geri dönerken sorun çıkar mı bilgilendirirseniz sevinirim.
Forumda bu konuyla ilgili cok fazla kinu var, onlara bakmani tavsiye ederim. Bulundugun bolge neresi? Arastirmani bulundugun bolgeye gore yaptin mi? İSS sitelerden altyapi sorgulayip paylasir misin?

Türkiye'de İSS'ler biraz şans işi. Benim de TT ve sizin de dediğiniz gibi kötü TT değil. Ben de bitince TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Her gün konu açılıyor Sosyal'de şu sağlayıcı kötü diye. Kimisi iyi diyor kimisi kötü. Ortası yok yani hiçbirinin. Arkadaşım TurkNet kullanmaya başladı geçen ay çok memnun.

Arkadaşım TurkNet kullanmaya başladı geçen ay, çok memnun.
Benim soruna da müşteri kaynaklı diyorlar. Santralden sinyal gelmiyor ama nasıl oluyorsa müşteri kaynaklıymış. Türk Telekom ve TurkNet sistemlerine tam yetki verseler de santrallerine gidip kendim düzeltsem bari... Tüm panel şifreleriyle falan anca yeterli yetkim olur sanırım.

Müşteri hizmetleri yerine rastgele bir yapay zeka koysalar çok daha iyi iş çıkarırdı eminim ki.

TurkNet, 1 aydır eve interneti bağlayamadı ve müşteri hizmetleri rezalet. Kesinlikle geçmemelisiniz. Hizmet alıp şikayet etme aşamasına bile gelemedim şahsen. Modeme daha sinyal veremiyorlar ve sözde Türk Telekom ekiplerini bekliyorlar.

Kablonet ve Turkcell Superonline dışında resmen hiçbir şey kullanılmaz bu ülkede.
Asla, asla, asla...
Sizin sorununuz ne? Biri de moderator... Hizmetin saglanmasi tamamen altyapiyla alakali bunu anlamiyor musunuz? Sahsen 4 senedir 2 farkli konumda TurkNet kullaniyorum ve sorun yasadigimda dahi 2 gun icerisinde online islemlerden donus saglayip sorunumu cozduler. Su an Kadikoy semtinde fiber altyapi destegi de almaya basladim. Yani insanlari yanlis yonlendirmeyin.
IMG_20201215_193030.jpg

Dostum sana gelecek olursak, yapabileceğin en mantikli hareket cevrende arastirma yapmaktir. Komsuna, esnafa, internet cafelere sormak. En sorunsuz saglayiciyi sen bulmalisin.

Türk Telekom kullanmanı önermem fiyat bakımından diğer ISS'ler daha uygun. TurkNet kullanmaya başlayalı 1 yıl oldu Türk Telekom'dan nakil yaptırmıştım 3 veya 4 gün sürmüştü sanırım. 12 aylık kullanımımın 11 ayında neredeyse sorun yaşamadım son ayda ise YAPA'dan VAE'ye geçerken 1.5-2 hafta süresince kopmalar ve hız düşüklüğü sorunu vardı. Fakat sonuç güzel olunca katlandım biraz 10 download 1 upload olan hızım 50 download 8 upload civarlarına geldi. Sorun çıkınca genelde 48 saat içinde çözüldü 2 veya 3 kere 1 hafta civarı sürdü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı