Kendi yaşadığım deneyimleri aktaracağım. Bölgeden bölgeye hizmet kalitesi kesinlikle farklılık gösteriyor bunu unutmayın. Millenicom kullandım, yüksek hızlara çıktım her şey yolundaydı. Bir gün kalktım ve internetim yok, müşteri hizmetlerini arıyorum açan yok, şikayet sitesine şikayet bırakmadan asla ulaşamıyorsun. Neyse, internetim geldi, bu sefer o kadar sık kesiliyor ki, hiçbir Online işlemi gerçekleştiremez oldum. Çok uğraştım çözüm için fakat 2 hafta sonucunda istediğimi elde edemedim. İptal ettirdim. İptal ettirirken de, "problem varmış ben onu düzelteyim siz Millenicom kullanmaya devam edin" tarzında konuşma geçti. Kabul etmeyip interneti kapattırdım. TurkNet'e geçtim. Şu an hala kullanıyorum ama 3-4 güne taşıyacağım. İlk bağlantımı yaptıklarında 75Mbps internet hızı alıyordum. Modemi kapatıp açmam gerekti ve ondan sonra hızım giderek düşmeye başladı. 55-45-30 derken bugün 21Mbps alıyorum. Neymiş efendim altyapım kaldırmıyormuş, dalgalanma varmış. Benim paketi 35'e düşüreceklermiş. Eee? Aynı adreste aynı altyapıda 99Mbps sabit VDSL internet aldım ben. Anlayacağın, 2 firmada da çözüm odaklı çalıştıklarını düşünmüyorum. Netspeed'i çevremde övenler çok. Forumlarda da öyle. Bu hafta içerisinde Netspeed aboneliğimi başlatacağım. Bahsettiklerine göre 7/24 telefonla arayıp ulaşabiliyormuşuz. Herhangi bir problem olduğunda anında ilgileniyorlarmış. Denemedim, fakat deneyince sana geridönüş yaparım. Bu arada, altyapım TT Ek olarak comnet'i de övüyorlar. Baya sağlam peering noktaları var. Ona da bakabilirsin.