Şuan nasıl bilmiyorum ama 1 yıl önce telefonla arayıp yıllık ücreti tümden ödememi istemişlerdi sabit fiyattan. Birde arkadaş koduyla üye olduğum için 6 ay boyunca arkadaşımla indirimli kullanmıştık. Hız konusuna gelince; Benim altyapı 80 Mbps gösteriyordu fakat sürekli kopma olduğu için 50'ye sabitlediler.Selamlar, Vodafone taahhüdüm 26 Aralık itibarıyla bitecek. Vodafone müşteri hizmetleri kullandığım mevcut 35 Mbps VDSL paketin 700 TL olacağını söyledi bunun üzerine başka sağlayıcıya geçmek için arayışa başladım. Yakınlarımın tavsiyesi ile TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan sorular var;
1- 100 Mbps pakete geçiş yaptığımda 12 ay sabit fiyat mı ödeyeceğim?
2- altyapım 88 Mbps gösterdiği için 100 Mbps altında mı değerler alacağım?
Aydınlatırsanız ve TurkNet hakkındaki yorumlarınızı yaparsanız çok mutlu olurum.
TT'den bir farkları yok, kullandıkları altyapı da TT'ye ait çoğunlukla. Haklısınız yani.Bende herkes gibi TurkNet'den memnun kalırım diye düşünüyordum ama hiç memnun kalmadım müşteri hizmetleri desen yok indirin uygulama oradan halledin diyorlar modem desen vermiyorlar ben tavsiye etmem.
Ben TurkNet kulanıyorum ortalama 6 senedir çok memnunum.Selamlar, Vodafone taahhüdüm 26 Aralık itibarıyla bitecek. Vodafone müşteri hizmetleri kullandığım mevcut 35 Mbps VDSL paketin 700 TL olacağını söyledi bunun üzerine başka sağlayıcıya geçmek için arayışa başladım. Yakınlarımın tavsiyesi ile TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan sorular var;
Aydınlatırsanız ve TurkNet hakkındaki yorumlarınızı yaparsanız çok mutlu olurum.
Selamlar, Vodafone taahhüdüm 26 Aralık itibarıyla bitecek. Vodafone müşteri hizmetleri kullandığım mevcut 35 Mbps VDSL paketin 700 TL olacağını söyledi bunun üzerine başka sağlayıcıya geçmek için arayışa başladım. Yakınlarımın tavsiyesi ile TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan sorular var;
1- Hayır. Sabit fiyat verme meselesi tamamen size kalmış bir şey. Eğer ki fiyatın yükselmesinden endişe ediyorsanız şu anki fiyatta 12 aylık ödemenin tamamını tekte yaparsanız aylık 400 TL'ye gelecektir. Ama dediğim gibi bu seçenek opsiyoneldir.Selamlar, Vodafone taahhüdüm 26 Aralık itibarıyla bitecek. Vodafone müşteri hizmetleri kullandığım mevcut 35 Mbps VDSL paketin 700 TL olacağını söyledi bunun üzerine başka sağlayıcıya geçmek için arayışa başladım. Yakınlarımın tavsiyesi ile TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan sorular var;
Selamlar, Vodafone taahhüdüm 26 Aralık itibarıyla bitecek. Vodafone müşteri hizmetleri kullandığım mevcut 35 Mbps VDSL paketin 700 TL olacağını söyledi bunun üzerine başka sağlayıcıya geçmek için arayışa başladım. Yakınlarımın tavsiyesi ile TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan sorular var;
Güzel kampanyaymış, bununla birlikte referans koduyla ilk ay ücretsiz kullanabilir miyim acaba?Geçtiğimiz hafta Millenicom'dan TurkNet'e geçiş yaptım. Geçişim iki gün sürdü ve hattım VDSL'di. Hız konusunda bir farkları yok. Ping konusunda ise ben CS oynuyorum. Millenicom'da 60-65 arası ping alırken, TurkNet'te 42-45 arası ping alıyorum.
Geçişte bu kampanyadan yararlandım. Siz de yararlanabilirsiniz isterseniz.
TurkNet ve Burger King'den Heyecanlandıran Kampanya! — TurkNet
Burger King® King Ping Menü siparişi verenler, TurkNet'e yeni abone olarak 6 ay boyunca indirim fırsatını yakalıyor! Tüm detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz.turk.net
Burger King kampanyası ile birlikte davet kodunu da kullanabilir miyim?1 - Normalde hayır ama 12 ay kredi kartınızdan peşin ödeyip kartınız size taksit yapıyorsa taksit yaptırıp ödeyebilirsiniz ki öyle yaparsanız size aylık 500 değil 469tl den hizmet verirler ve indirim yaparlar.
2 - Altyapınız 88 MBPS gösteriyor sa size 88 MBPS'e kadar hizmet verirler.
Türknet hakkında yorum olarak da gayet düzgün ve kaliteli hizmet veren bir kurum. Bazı arkadaşlar karalamak için yok arayarak ulaşamıyoruz destek için mesaj atmamız gerek diyorlar fakat siz destek talebi açtıktan hemen sonra 5 dakika içinde sizi arayıp konu hakkında sesli görüşme yapıyorlar. Ek olarak davet kodu vermemi isterseniz 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.
.
Ek olarak sorunuz varsa yanıtlayabilirim...