TurkNet'e geçilmeli mi?

emirarsln

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, Vodafone taahhüdüm 26 Aralık itibarıyla bitecek. Vodafone müşteri hizmetleri kullandığım mevcut 35 Mbps VDSL paketin 700 TL olacağını söyledi bunun üzerine başka sağlayıcıya geçmek için arayışa başladım. Yakınlarımın tavsiyesi ile TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan sorular var;
1- 100 Mbps pakete geçiş yaptığımda 12 ay sabit fiyat mı ödeyeceğim?
2- altyapım 88 Mbps gösterdiği için 100 Mbps altında mı değerler alacağım?
Aydınlatırsanız ve TurkNet hakkındaki yorumlarınızı yaparsanız çok mutlu olurum.

Selamlar, Vodafone taahhüdüm 26 Aralık itibarıyla bitecek. Vodafone müşteri hizmetleri kullandığım mevcut 35 Mbps VDSL paketin 700 TL olacağını söyledi bunun üzerine başka sağlayıcıya geçmek için arayışa başladım. Yakınlarımın tavsiyesi ile TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan sorular var;
Aydınlatırsanız ve TurkNet hakkındaki yorumlarınızı yaparsanız çok mutlu olurum.
Şuan nasıl bilmiyorum ama 1 yıl önce telefonla arayıp yıllık ücreti tümden ödememi istemişlerdi sabit fiyattan. Birde arkadaş koduyla üye olduğum için 6 ay boyunca arkadaşımla indirimli kullanmıştık. Hız konusuna gelince; Benim altyapı 80 Mbps gösteriyordu fakat sürekli kopma olduğu için 50'ye sabitlediler.

Ben TurkNet kulanıyorum ortalama 6 senedir çok memnunum.

Geçtiğimiz hafta Millenicom'dan TurkNet'e geçiş yaptım. Geçişim iki gün sürdü ve hattım VDSL'di. Hız konusunda bir farkları yok. Ping konusunda ise ben CS oynuyorum. Millenicom'da 60-65 arası ping alırken, TurkNet'te 42-45 arası ping alıyorum.
Geçişte bu kampanyadan yararlandım. Siz de yararlanabilirsiniz isterseniz.

1- Hayır. Sabit fiyat verme meselesi tamamen size kalmış bir şey. Eğer ki fiyatın yükselmesinden endişe ediyorsanız şu anki fiyatta 12 aylık ödemenin tamamını tekte yaparsanız aylık 400 TL'ye gelecektir. Ama dediğim gibi bu seçenek opsiyoneldir.
2- 88 Mbps gösteriyor diye sabit 88 alacaksınız diye bir mesele yok. İş fiziksel bağlantınızın kalitesinde bitiyor. 88 Mbps gösterip 100 Mbps kayıpsız alabilirsiniz ya da fiziksel bağlantınız kötüdür ve 88 Mbps sorgu sonucuna rağmen 50-40 Mbps de kullanabilirsiniz. Tamamen fiziksel bağlantınıza bağlı bu. Kendim için konuşursam sorguda 32 Mbps görünüyor ancak rahat 75 Mbps'lere erişebiliyorum. 20 Mbps upload ise cabası.

Genel yorumum ise şöyle olur: Ping konusunda bölgem için gayet güzel bir tercih. Verilebilecek hızın tamamını da vermeye çalışıyorlar ki bu hoşuma gidiyor. Ancak bu ekonomide tek fiyat meselesi hiç mantıklı değil. Onun haricinde müşteri hizmetleri yardımcı oluyor. Bilgisiz elemanları yok. Açtığınız kayda göre ilgili birime gidiyor mesajınız ve geri dönüt oluyor telefonla. Arıza meselelerinde tamamen Türk Telekom saha ekibine bağlılar. Bölgenizdeki ekipler ilgili değilse ya da işlerinde kötüyse ne sizin ne de TürkNet'in yapabileceği bir şey vardır. Benim saha ekibi hem ilgili hem de tanıdık olduğundan arıza kayıtları açıldığında ve fiziksel bir müdahale gerektirdiği zamanlarda 1-2 saate gelip hallediyorlar. Genel anlamda ben şu an memnunum. Diyeceksiniz ki 500 TL niye veriyorsunuz? Açıkçası 3-5 az vereceğim diye zartnet zortnet cortnet gibi firmalarda baş ağrıtacağıma 3-5 fazla verir sağlam bir muhatap bulur keyfime de bakarım kafasındayım. Yapılabilecek bir şey yok. Kendi rahatımdan kısamam hiç.

1 - Normalde hayır ama 12 ay kredi kartınızdan peşin ödeyip kartınız size taksit yapıyorsa taksit yaptırıp ödeyebilirsiniz ki öyle yaparsanız size aylık 500 değil 469tl den hizmet verirler ve indirim yaparlar.

2 - Altyapınız 88 MBPS gösteriyor sa size 88 MBPS'e kadar hizmet verirler.

Türknet hakkında yorum olarak da gayet düzgün ve kaliteli hizmet veren bir kurum. Bazı arkadaşlar karalamak için yok arayarak ulaşamıyoruz destek için mesaj atmamız gerek diyorlar fakat siz destek talebi açtıktan hemen sonra 5 dakika içinde sizi arayıp konu hakkında sesli görüşme yapıyorlar. Ek olarak davet kodu vermemi isterseniz 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

.
Ek olarak sorunuz varsa yanıtlayabilirim...

Geçtiğimiz hafta Millenicom'dan TurkNet'e geçiş yaptım. Geçişim iki gün sürdü ve hattım VDSL'di. Hız konusunda bir farkları yok. Ping konusunda ise ben CS oynuyorum. Millenicom'da 60-65 arası ping alırken, TurkNet'te 42-45 arası ping alıyorum.
Geçişte bu kampanyadan yararlandım. Siz de yararlanabilirsiniz isterseniz.
Güzel kampanyaymış, bununla birlikte referans koduyla ilk ay ücretsiz kullanabilir miyim acaba?

1 - Normalde hayır ama 12 ay kredi kartınızdan peşin ödeyip kartınız size taksit yapıyorsa taksit yaptırıp ödeyebilirsiniz ki öyle yaparsanız size aylık 500 değil 469tl den hizmet verirler ve indirim yaparlar.

2 - Altyapınız 88 MBPS gösteriyor sa size 88 MBPS'e kadar hizmet verirler.

Türknet hakkında yorum olarak da gayet düzgün ve kaliteli hizmet veren bir kurum. Bazı arkadaşlar karalamak için yok arayarak ulaşamıyoruz destek için mesaj atmamız gerek diyorlar fakat siz destek talebi açtıktan hemen sonra 5 dakika içinde sizi arayıp konu hakkında sesli görüşme yapıyorlar. Ek olarak davet kodu vermemi isterseniz 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

.
Ek olarak sorunuz varsa yanıtlayabilirim...
Burger King kampanyası ile birlikte davet kodunu da kullanabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı