TurkNet'e geçince sorun yaşanır mı?

DaLwenJah

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba ben Millenicom şirketinden internete erişiyordum 140 TL ydi 50 Mbps internet fakat son zamla 240 TL yaptılar bende binada fiber altyapı olduğu için TurkNet'e geçip 100 Mbps kullanmayı düşündüm 250 TL'ye,
TurkNet nasıl kullananlar bana yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Millenicom şirketinden internete erişiyordum 140 TL ydi 50 Mbps internet fakat son zamla 240 TL yaptılar bende binada fiber altyapı olduğu için TurkNet'e geçip 100 Mbps kullanmayı düşündüm 250 TL'ye,
TurkNet nasıl kullananlar bana yardımcı olabilir mi?
Altyapı varsa 1000 mbps alın hocam 240 TL veriyorum

Bölgedeki alt yapın ile alakalı. Çevredekilere sor. Turknet, TTNet yada diğerleri önemli olan bulunduğun bölgede iyi hizmet veren firmayı bulman.

Evet Ankara dayım ne gibi. Farkı var Kablonet'in.

1- hocam fiyatı diğer firmalara göre daha uygun.
2- bir sorun yaşadığımızda ( ilk bağlantı esnasında ve ofisin üstündeki bina sakinleri yüzünden 1-2 sorun yaşadık o kadar ) aynı gün içerisinde gelip sorununuzla ilgileniyorlar.
3- internet bağlantısı stabil ve hızlı. Ping, bağlantı kopmaları vs. yaşamıyoruz.
4- belgesel, sinema kanalları vs. izliyorsanız kablo TV avantajı. ( NAT geo, Discovery science, history gibi belgesel kanallarını vakit buldukça açar izlerim. +3 ₺ mi ne fark ödemiştik faturaya ek, 1 yıla yakın bir zaman geçti bağlatalı, tam hatırlamıyorum. Olması kullanıcısı için güzel bir artı ).

Biz kullandığımız sürece boyunca memnun kaldık ve kullanmaya devam ediyoruz. Vasat ve pahalı Türk Telekom'dan geçmiştik. Aynı şekilde çevremde çok sayıda kablonet kullanıcısı var, hepsi memnun, bir şikayetlerini duymadım.

Sorun yaşamazsınız, yaşarsanız da hızlıca çözülür. Yalnız bildiğim kadarıyla VDSL altyapıdan fibere geçiş mümkün değil. Önce mevcut aboneliğin sonlandırılması ve yeni abonelik başlatılması gerekmekte. Detaylı bilgi için TurkNet müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı