TurkNet'e geçiş sonrası hız düşüklüğü

Hız yükseltmesi nereden ve nasıl yapılıyor? Modemi daha senenin başında aldık 300Mbps'e ye kadar hız destekli. TurkNet desteğe nasıl yazarım? Daha fazla hız alamaz mıyız 24 megabitin üstünde?

Online işlemler üzerinden hız değişikliği için destek kaydı oluşturabilirsin. Veya müşteri hizmetlerini arayıp hız değişikliği yapabilirsin.

Bu sorun TurkNet kaynaklı değil de modem kaynaklı gibi duruyor. Kablosuz ayarların bir elden geçmesi lazım.

Hocam modem kaynaklı ise Türk Telekom'da neden bu kadar dalgalanma olmuyordu? Ayrıca hala bunu anlamadım. Benim canlı görüştüpüm kişiler nasıl 100 veya 75e kadar hız alabilirsin diyor. Farz edelimki TurkNet'e geçmedim ancak Türk Telekom'da 50 megabite paket yükselttim. Gene aynı sorunu mu yaşayacaktım yoksa 50 megabit hız mı alacaktım?

Online işlemler üzerinden hız değişikliği için destek kaydı oluşturabilirsin. Veya müşteri hizmetlerini arayıp hız değişikliği yapabilirsin.
Müşteri hizmetlerini arayınca robot otomatik olarak kapatıyor.

Online işlemler üzerinden destek kaydı oluşturabilirsin.

Online işlemler üzerinden destek kaydı oluşturabilirsin.
Hocam öyle bir yer yok.
Aktivasyon süreci tamamlanmadığı için henüz hız artışı olmamış olabilir mi? Aktivasyon süreci tamamlanmadığından dolayı destek talebinde de bulunamıyor olabilir miyim?

Hocam öyle bir yer yok.
Aktivasyon süreci tamamlanmadığı için henüz hız artışı olmamış olabilir mi? Aktivasyon süreci tamamlanmadığından dolayı destek talebinde de bulunamıyor olabilir miyim?

Olabilir.

Hocam şuan ilginç bir sorun yaşıyorum. Türknet dışında başka bir yerde hız testi yapamıyorum. Başlata basıyorum ancak herhangi bir şey gerçekleşmiyor veya takılı kalıyor

Hocam aktivasyon tamamlanması için neyi bekliyorum. İnternetin kurulumunu yaptım. Türknete geçiş tamamlandı. Hala neden desteğe yazıp arıza kaydı vb oluşturamıyorum?

Hocam online işlemler ana sayfasında böyle gözüküyor

Son düzenleme:

Onu bilmiyorum. Müşteri hizmetlerini arayın, tuşlama yaptıktan sonra sizi müşteri temsilcisine yönlendirmesi lazım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-16-22-57-13-921_com.android.chrome.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 21
Dediğim şekilde yapabilirsin.
Hocam tuşlama yapınca aramayı kendisi kapatıyor dedim bende. Şuan turknete hiçbir yerden ulaşamıyorum. Yarın tekrar denerim.

Bilgilendirme için yazıyorum: Çalışma saatleri 9dan sonra başlayan türknete ulaşbailmek için başka bir telefondan başvuru yapma yoluyla müşteri hizmetlerine ulaştım. Online işlemlerde eğer yazı kısmına beni arayın yazarsanız 10 dk sonra geri dönüş yaparlar dedi ve ben bunu 2 gündür bilmiyordum. Hemen yazdım gerçekten de 10 dk içinde aradılar. Arıza kaydı oluşturduk. Gün içerisinde geri dönüş yapacaklarını söylediler. 2 saat sonra beni aradılar ve hat değerlerimin kapalı olduğunu söylediler. Modeme sinyal mi ne yolladı ve düzeldi. Arayüzden baktığım zaman 75 megabit gözüküyor. Ethernet kablosu ile test ettiğimde 71 megabit ama wifi ile test ettiğimde 15-35 arası çıkıp geliyor sürekli. Bununda 24 saat içinde düzelip sabitleneceğini söylediler. Dün yaşadığım hayal kırıklığı sona erdi. Sizlerin de yardımınız için teşekkür ederim @Einstein @Beck

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…