Hız yükseltmesi nereden ve nasıl yapılıyor? Modemi daha senenin başında aldık 300Mbps'e ye kadar hız destekli. TurkNet desteğe nasıl yazarım? Daha fazla hız alamaz mıyız 24 megabitin üstünde?
Bu sorun TurkNet kaynaklı değil de modem kaynaklı gibi duruyor. Kablosuz ayarların bir elden geçmesi lazım.
Müşteri hizmetlerini arayınca robot otomatik olarak kapatıyor.Online işlemler üzerinden hız değişikliği için destek kaydı oluşturabilirsin. Veya müşteri hizmetlerini arayıp hız değişikliği yapabilirsin.
Hocam modem kaynaklı ise Türk Telekom'da neden bu kadar dalgalanma olmuyordu? Ayrıca hala bunu anlamadım. Benim canlı görüştüpüm kişiler nasıl 100 veya 75e kadar hız alabilirsin diyor. Farz edelimki TurkNet'e geçmedim ancak Türk Telekom'da 50 megabite paket yükselttim. Gene aynı sorunu mu yaşayacaktım yoksa 50 megabit hız mı alacaktım?
Müşteri hizmetlerini arayınca robot otomatik olarak kapatıyor.
Hocam öyle bir yer yok.Online işlemler üzerinden destek kaydı oluşturabilirsin.
Hocam öyle bir yer yok.
Aktivasyon süreci tamamlanmadığı için henüz hız artışı olmamış olabilir mi? Aktivasyon süreci tamamlanmadığından dolayı destek talebinde de bulunamıyor olabilir miyim?
Hocam şuan ilginç bir sorun yaşıyorum. Türknet dışında başka bir yerde hız testi yapamıyorum. Başlata basıyorum ancak herhangi bir şey gerçekleşmiyor veya takılı kalıyorOlabilir.
Hocam online işlemler ana sayfasında böyle gözüküyorOlabilir.
Hocam şu an ilginç bir sorun yaşıyorum. TurkNet dışında başka bir yerde hız testi yapamıyorum. Başlata basıyorum ancak herhangi bir şey gerçekleşmiyor veya takılı kalıyor
Hocam aktivasyon tamamlanması için neyi bekliyorum. İnternetin kurulumunu yaptım. TurkNet'e geçiş tamamlandı. Hala neden desteğe yazıp arıza kaydı vb oluşturamıyorum?
Hocam Online işlemler ana sayfasında böyle gözüküyor.
Eki Görüntüle 2447288
Hocam forumda şöyle bir sey gördüm. Bana da aynısı olmuş olmasın?Onu bilmiyorum. Müşteri hizmetlerini arayın, tuşlama yaptıktan sonra sizi müşteri temsilcisine yönlendirmesi lazım.
Hocam forumda şöyle bir şey gördüm. Bana da aynısı olmuş olmasın?
Online işlemlerden desteğe ulaşabilsem zaten anlayacağız ne olduğunu.
Konunun linki: Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş sürecim
Hocam tuşlama yapınca aramayı kendisi kapatıyor dedim bende. Şuan turknete hiçbir yerden ulaşamıyorum. Yarın tekrar denerim.Dediğim şekilde yapabilirsin.