TurkNet'e geçiş yapılır mı?

akif6060

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur 27 inç monitör
Amd rx 6700xt
Amd ryzen 5 5600
500gb sdd
16 gb ram
B450 anakart
Meslek
Gastronomi öğrencisi
Alt yapımız şu an 64Mbps upload ve dowload kac alırım ve alt yapıya fiber gelince fiber e otomatik geciyor mu? Biraz bilgi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknetin kendi gigafiber altyapısı olduğu sürece Turknet her zaman mantıklı, fakat eğer gigafiber altyapısı yoksa 64 mbps alt yapı ile geçmek mantıklı değil, çünkü 1000 mbps internetle 64 mbps internet fiyatı aynı Turknette. İleride gigafiber gelirse evet ona geçiyorsunuz.
Turknetin sitesinden sorgulama yapın altyapı için.

TurkNet'in kendi GigaFiber altyapısı olduğu sürece TurkNet her zaman mantıklı, fakat eğer GigaFiber altyapısı yoksa 64 Mbps altyapı ile geçmek mantıklı değil, çünkü 1000 Mbps internetle 64 Mbps internet fiyatı aynı TurkNet'te. İleride GigaFiber gelirse evet ona geçiyorsunuz.
TurkNet'in sitesinden sorgulama yapın altyapı için.

GigaFiber talep etmem icin TT de fiber altyapısı olması lazım mı?

Annemin kaldığı yerde de altyapı 67Mbps VDSL Speedtest yaptığımda 50-55 arası hız alıyor.

Upload kac oluyor.

Gigafiber turknetin tamamen kendi altyapısı, türk telekomla hiçbir alakası yok ama sadece sizin talebinizle kurulmuyor maalesef, yoğun talep olması gerekiyor ve hangi şehirdesiniz o da önemli.

GigaFiber TurkNet'in tamamen kendi altyapısı, Türk Telekom'la hiçbir alakası yok ama sadece sizin talebinizle kurulmuyor maalesef, yoğun talep olması gerekiyor ve hangi şehirdesiniz o da önemli.

Ben tokattayım talep in cok olması gerektiğini biliyorum.

Up.

Upload değeri 7 genellikle çok düşük zaten. Hatların yoğunluğuna göre daha da düşer sizin hızınız.
Anladim tessekurler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı