TurkNet'e geçiş yaptıktan sonra sayfalar geç yükleniyor

Hayır. Bak bakalım hızlı açılıyor mu eğer açılmıyorsa dediğim gibi, neredeyse bütün ISS'ler spoof IP, DDoS yedi. Routing de sıkıntılar var. Cmtesi'ye kadar çözülür.

Oldu teşekkür ederim bir sorunum daha var yarım saat önce yeniden başlattım fakat hız şu an 100 MB'lerde geziyor ne yapabilirim?

O zaman sen gigafiber altyapisindasin, yani turknetin kendi altyapısı. Türk Telekom altyapısında değil. 100mbitin üzerine çıkmıyor ise kabloda sıkıntı olabilir. Speedtest yapar mısın bi
1716928495407.png

Kabloda sıkıntı var. Kablon, Cat5 olarak çalışıyor. Cat6 kabloyla değiştirmen gerek. Veya ilk başta modemin lan kablosundan çıkar tekrsr tak. Düzelmezse yeni kablo alman lazım.

Birde ont'deki sonlandırma nasıl yapıldı fotosunu çekebilir misin ona da bakayım. Ont dediğim modemin yanındaki küçük cihaz. SC APC yeşil konnektör mü SC APC Mavi konnektör ile mi sonlandirma yapmışlar

Kabloda sıkıntı var. Kablon, CAT5 olarak çalışıyor. CAT6 kabloyla değiştirmen gerek. Veya ilk başta modemin lan kablosundan çıkar tekrsr tak. Düzelmezse yeni kablo alman lazım.

Modem daha dün geldi modemin kablolarda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama Ethernet diyorsan olarbilir.

Modem daha dün geldi modemin kablolarda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama Ethernet diyorsan olarbilir.
Ethernetten bahsediyorum. Birde ont'deki sonlandırma nasıl yapıldı fotosunu çekebilir misin ona da bakayım. Ont dediğim modemin yanındaki küçük cihaz. SC APC yeşil konnektör mü SC APC Mavi konnektör ile mi sonlandirma yapmışlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı