TurkNet'e geçişte hız düşüklüğü

purplefoxx

Femtopat
Daha fazla  
Netspeed kullanıyorum ve birkaç sorun yaşadım bunu üzerine TurkNet'e geçiş yapmak istedim lakin port dolu gözüküyor. Hizmet numarası ile kontrol sağladığında ise portların dolu olup kendi portum üzerinden Max ADSL hız alabileceğim söyleniyor. Dün aradığımda ise şu anki portum üzerinden şu anki hızımın(75Mbps) korunacağını söylemişlerdi. Bu durumlardan hangisi yaşanıyor. Deneyen birisi oldu mu?

@500498 @TurkNet Destek Ayşegül

Netspeed kullanıyorum ve birkaç sorun yaşadım bunu üzerine TurkNet'e geçiş yapmak istedim lakin port dolu gözüküyor. Hizmet numarası ile kontrol sağladığında ise portların dolu olup kendi portum üzerinden Max ADSL hız alabileceğim söyleniyor. Dün aradığımda ise şu anki portum üzerinden şu anki hızımın(75Mbps) korunacağını söylemişlerdi. Bu durumlardan hangisi yaşanıyor. Deneyen birisi oldu mu?

@500498 @TurkNet Destek Ayşegül
Merhaba, churn geçiş yaparsanız port değişikliği olmadan altyapının en uygun hızı alabilirsiniz.

Geçiş yaptım lakin ilk başlangıçta ADSL olarak geçirebileceklerini sonradan değişim yapılabilirse yapılacağını ifade etti.
Merhaba, evet port değiştirmeden geçiş yaptıktan sonra VDSL için uygun port olması ve altyapının da desteklemesi durumunda uzmanlarımız paket değişikliğinizi sağlayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı