TurkNet'e geçmek

ADSL bağlantı için TurkNet'i tavsiye etmiyorum. ADSL altyapınız varsa bence başka ISS'leri tercih edin. ADSL hatta TurkNet bayağı sıkıntı çıkarıyor.

Hocam Millenicom'da TurkNet gibi taahhüt karşılıyor mu?

Milenicom da da taahhüt yok.

ADSL bağlantı için TurkNet'i tavsiye etmiyorum. ADSL altyapınız varsa bence başka ISS'leri tercih edin. ADSL hatta TurkNet bayağı sıkıntı çıkarıyor.

Milenicom da da taahhüt yok.
Taahhüt olmadığını biliyorum hocam. Geçmiş paketteki taahhüdü karşılıyor mu? Onu sordum.

Arkadaşlar, konu kapanabilir. Benim için en büyük sorun cayma bedeli. Müşteri hizmetlerini aradığımda Vodafone içinde tarife değişikliği yapıldığında taahhüdün söz konusu olmadığını söylediler. Büyük ihtimalle yine Vodafone içerisinde 24Mbps olan bir pakete geçeceğim.

Hocam merhaba benim bir sorum olacaktı.
TT 24 VDSL paketi için 105TL istiyor aceba siz ne kadar ödeyeceksiniz? Kararınız ne oldu?

Hocam merhaba benim bir sorum olacaktı.
TT 24 VDSL paketi için 105TL istiyor aceba siz ne kadar ödeyeceksiniz? Kararınız ne oldu?

En sağdakini düşünüyorum şimdilik. Fakat ben cayma bedelinden dolayı ikinci kez Vodafone tercih ediyorum. Sizin için bu söz konusu değilse Türknet, Netspeed gibi operatörler yararınıza olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…