TurkNet'e geçmeli miyim?

Mami48

Hectopat
Herkese merhaba. Şu anda 110 TL'ye Live net internet kullanıyorum. 8MB download-4MB upload hızı alıyorum. Marmaris'te yaşıyorum buralarda fiber neredeyse hiç yok. TurkNet'in sitesinden sorgulattığımda Max indirme hızı 35MB-upload hızı da 8MB gösteriyor. Sizce geçmeli miyim? Bir de modem veriyorlar mı yoksa eski modemden mi devam edeceğiz? TurkNet 140 TL bu arada.

Modem vermiyorlar, satıyorlar. Ben almadım, kendim aldım. Asla ama asla internet sağlayıcılardan modem almayı tavsiye etmiyorum. Ona vereceğim parayla kat kat iyisini aldım. Türknet ben kullanıyorum, memnunum. Zaten taahüt yok, beğenmezseniz iptal edersiniz. Bence denemeye değer. Arkadaşlarınızdan kullanan varsa adını soyadını verince (veya kod) ikiniz de bir ay ücretsiz kullanıyorsunuz.

Ben geçmeye çalışırken kanser ettiler geçemedim. 4 tane kurye geldi gitti. Üstüne d smart için arayan dolandırıcılar var. Güvenli bir sağlayıcı değil.
Millenicom geçin stabil olmasa da iyidir. Fiber varsa sorun olacağını sanmıyorum.

Ben geçmeye çalışırken kanser ettiler geçemedim. 4 tane kurye geldi gitti. Üstüne d smart için arayan dolandırıcılar var. Güvenli bir sağlayıcı değil.
Millenicom geçin stabil olmasa da iyidir. Fiber varsa sorun olacağını sanmıyorum.
Merhabalar, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Geçiş sürecinde nasıl bir sorun yaşadığınızı öğrenmek isterim. Ek olarak sizi arayan numaraları benimle paylaşırsanız konuyu ilgili birime aktarmak isterim. Özel mesaj yoluyla iletişime geçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı