TurkNet'e geçtikten sonra altyapı sorunu

Evet, bunlar. Değerler güzel. VDSL modem aldıktan sonra dediklerimi yaparsınız, yeniden değerlerinizi atarsanız VDSL pakete geçtikten sonra alabileceğiniz Max hızı görürüz.

Teşekkürler hayırlı akşamlar.
Evet VDSL modeme geçtim fakat kurulumu yapamıyorum. Servis sağlayıcımın verdiği kullanıcı adı ve şifreyi girmeme rağmen bağlantı başarısız diyor.
Şu an VDSL değil ADSL paket kullanıyorsunuz. Sanırım geçiş yapmışsınız.
Geçis işlemlerinde bağlı olduğunuz porttan işlem yapılır, önceden ADSL kullanıyorsanız şu anda da ADSL kullanıyorsunuzdur. ADSL modemler VDSL sinyali alamazlar, VDSL paketi kullanıyor olsaydınız interneti kullanamazdınız. Tahminimce combo porttan hizmet alıyorsunuz.
VDSL modem elinize geçtikten sonra destek kaydı açıp VDSL porta geçmek istediğinizi belirtin. Ayrıca modem hat değerlerinizi de atarsanız daha net şeyler söyleyebilirim.

Merhabalar her şeyi hallettim fakat maksimum 20 Mbps alabiliyorum download. Bu benimle alakalı bir şey mi acaba?
Bağlantı hızı.
22713 kbit/s 8188 kbit/s
Atanabilir hız.
29511 kbit/s 19361 kbit/s
Gürültü marjı.
8.1 dB 18.4 dB.
Sinyal gücü seviyesi.
14.6 dbm 5.9 dbm.
Sinyal zayıflaması.
4.9 dB 17.2 dB
Benimle alakalı ise neden altyapı sorgulamada 85 Mbps'ye kadar alabiliceğim gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim.
@Prism

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı