TurkNet'e Ne Sormamızı İstersiniz?

Simetrik 10 Gbps internet paketi sunacaklar mı? 1 Gbps ile sınırlı kaldılar. Yurt dışında 1 Gbps ve 10 Gbps arasında sadece €5 fark var ve €25 karşılığında 10 Gbps kullanılabiliyor. Üstelik cihazlar ve kurulum da dahil. Ortalama bir müşteri zaten gidip terabaytlarca veri indirmeyecektir. Turkcell Superonline gibi firmalarda 10 Gbps için binlerce lira fazladan ödemek gerekiyor. Bu noktada iyi bir rekabet sağlar.

"Bu fiyatların hâli ne böyle?"
Onu TurkNet’e değil, ülkeyi yönetenlere ve oy verenlere sormak gerekiyor.
 
Arkadaşlar selam,

Bu hafta sonu TurkNet ile Gaziosmanpaşa'da fiber çalışmalarını yerinde kontrol edecek ve kendilerine soru sorma fırsatı elde edeceğiz. Bu buluşmada sizlerin de TurkNet ekibine sormak istediği sorular varsa bunları bekliyoruz.

Etkinliğin detayları için:

Doğu tarafına Fiber yada Gigafiber düşünceleri var mı?
 
Birkaç gün önce TurkNet internet aldık ve geldiler kurdular fakat bizim eski modem üzerine kurmuşlar herhalde ben evde yoktum tam göremedim abim vardı neyse işte kısaca Wi-Fi'de modem adı Türk Telekom diye gözüküyor modem de TurkNet olması gerekmiyor mu internet ismide onu soracaktım TurkNet altyapısı var bizim binaya kurmuşlar.
 
Sonuç olarak fiyata TurkNet'in kârı da dahil, bence bizzat sorulmalı...
Tabii ki firmanın da etkisi oluyor ama diğer firmalar da ucuz sayılmaz. Sadece TurkNet fiyatları değil de genel olarak internet hizmeti fiyatları sorulabilir. Hepsi için ortak sebepler var sonuçta. :)
 
Türk Telekom'un asırlardır fiber götürmediği şehirlere neden yatırım yapmıyorlar? Özellikle deprem bölgesi Osmaniye'de, Hatay'da giganet istiyoruz.

Hatay'da bırak giganeti 12 Mbit sabit verse gelen ekibi davul zurna ile karşılayacağız :) Altyapı yok ve ne zaman geleceği belli değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'un bütün semtlerine ne zaman Fiber gelir koca Esenyurt'ta fiber altyapı yok ya.
 

Geri
Yukarı