TurkNet'e sizce geçilir mi?

scylla37

Decapat
Daha fazla  
Türk Telekom'dan şu an 8 MB upload almaktayım ve taahhüdün bitmesine 1-2 gün kaldı. TurkNet'te şu an indirim de var, açıkçası ilgimi çekti. Binada GigaFiber var ve TurkNet'e geçmeyi düşünüyoruz.

İstanbul Avrupa Yakası'nda TurkNet kullanıp da memnun kalan var mı? Kurulumu vs. nasıl yapıyorlar? Dedikleri kadar internet hızını veya ona yakın internet hızı alıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni arkadaşım TurkNet'e geçirmişti. Sonrasında tüm ekip TurkNet kullanmaya başladık, hiçbir problem yaşamadık. İnternet kopması son 6 aydır sadece bakım zamanlarında oldu, onun dışında hiç olmadı. Ping sorunu da olmuyor. Zaten taahhüt yok, memnun kalmazsan iptal edebiliyorsun. Kesinlikle geçilir.

Beni arkadaşım TurkNet'e geçirmişti. Sonrasında tüm ekip TurkNet kullanmaya başladık, hiçbir problem yaşamadık. İnternet kopması son 6 aydır sadece bakım zamanlarında oldu, onun dışında hiç olmadı. Ping sorunu da olmuyor. Zaten taahhüt yok, memnun kalmazsan iptal edebiliyorsun. Kesinlikle geçilir.

İndirme hızları vs nasıl peki hocam bahsettikleri indirme hızını gerçekten sunuyorlar mı?

İndirme hızları vs nasıl peki hocam bahsettikleri indirme hızını gerçekten sunuyorlar mı?

Evet hocam, şöyle söyleyeyim: Eski evimizdeyken 50/10 paket kullanıyordum ve sağladığı da tam olarak oydu. Sonrasında bir anda 75-80 Mbps indirme, 15 Mbps yükleme almaya başladım. Hızım bile arttı, muhtemelen altyapı güncellemesi yapılmış olabilir, bilemiyorum. Kesinlikle başarılı. Şu an 3 aylık kampanyası da var. Biz yeni taşındık, eve fiber altyapı da geldi. Birkaç güne tekrar TurkNet'e geçip yıllık kampanyalı pakete geçmeyi düşünüyorum.

Tavsiyem, TurkNet gibi taahhütsüz paket sunan başka operatörler varsa onları da deneyip fikir edinmeniz. İlla TurkNet fanboyluğu yapmaya gerek yok :)

Sanırsam 3-4 yıldır kullanıyorum. Hiç pişmanlık çekmedim bakım olacağında SMS atarlar ki genelde gece uyku saatlerinde yaparlar. Bir arıza olduğunda muhatap buluyorsun fiziksel bir şeyse (kablo kırığı vs.) Hemen gelip tamir ediyorlar. Oyunlarda pingin çok düşük oluyor örnek LoL'de pingim 1-2. Pişmanlık çekmezsin şimdiye kadar geçmemen hata.

Şimdi test yaptım buyurun sonuçlar.
Ekran görüntüsü 2025-10-03 012738.png

Sanırsam 3-4 yıldır kullanıyorum. Hiç pişmanlık çekmedim bakım olacağında SMS atarlar ki genelde gece uyku saatlerinde yaparlar. Bir arıza olduğunda muhatap buluyorsun fiziksel bir şeyse (kablo kırığı vs.) Hemen gelip tamir ediyorlar. Oyunlarda pingin çok düşük oluyor örnek LoL'de pingim 1-2. pişmanlık çekmezsin şimdiye kadar geçmemen hata.

Şimdi test yaptım buyurun sonuçlar.Eki Görüntüle 2582282

Hocam sormayı unuttum eve geldiklerinde ne gibi bir işlem yapıyorlar ve kurulum fiyatı ne kadar biliyor musunuz sitesinde 1 2 şey yazıyorda anlayamadım ben.

Güncelleme: Dün abone olduk bugün gelip kurulumu yaptılar veriler 400-600 civarı telefonda almaktayım. Ekstradan CAT6 kablosu aldım Teknosa'dan şu an bilgisayarda bahsedilen hızı da almaktayım.çok hızlı şekilde gelen ekip kurulumu yaptı.

Ben kuruluma para vermemiştim. Hatırladığım kadarıyla normal binadan kablo çekimi ve modem kurulumu ile ilgileniyorlardı.

Kurdular hocam bugün faturaya yansıyor binada duvardan geçirdiler kabloyu. Ekstradanda CAT6 aldım tam hız için.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-06 162810.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-06 162810.png
    13 KB · Görüntüleme: 4
GigaFiber alt yapısı varsa zaten sormanız bile hata. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı