TurkNet'in binada yaptığı çalışma

Eğer Google DNS kullanıyorsanız size tavsiyem cloudflare DNS'e geçmenizdir. Tracert yapın muhtemelen daha düşük gecikme sağlayacaktır cdns.

Bahsettiğiniz DNS numaraları nedir? söylerseniz uygulayıp hemen sonucu paylasayim.

Tracert yaparken tracert 1.1.1.1 yazacağım? Yoksa yine aynımı tracert 8.8.8.8 mi?

DNS'leri dediğiniz şekilde ayarlayıp yine tracert 8.8.8.8 yazarak yaptım, sonuçlar şu şekilde.
Hayır direkt 1.1.1.1'e tracert yapın demek istemiştim ama olsun. Neticede çoğunluğun sonuçlarına göre en hızlı DNS Cloudflare DNS bunu belirtmek istemiştim esasen.

Hayır direkt 1.1.1.1'e tracert yapın demek istemiştim ama olsun. Neticede çoğunluğun sonuçlarına göre en hızlı DNS cloudflare DNS bunu belirtmek istemiştim esasen.

DNS ayarlarını 1.1.1.1- 1.0.0.1 şeklinde ayarlarıp 1.1.1.1'e tracert yaptım, sonuçlar;

Dosya Ekleri

• sonuc2.JPG
    22,6 KB · Görüntüleme: 29
DNS ayarlarını 1.1.1.1- 1.0.0.1 şeklinde ayarlarıp 1.1.1.1'e tracert yaptım, sonuçlar;
Tamam işte demem o ki yani 1.1.1.1 DNS kullanın. Ping değerleriniz baya iyi bu arada baya merkezi sunuculara yakın bir yerdesiniz herhalde, tekrardan Fiber internetiniz hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Teşekkür ederim, herkesin bu hızlara kavuşması dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…