TurkNet'in binada yaptığı çalışma

05.07.2021: az önce TurkNet aradı ve altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve fiber dönüşümü için randevu istediklerini belirttiler ve yarın için randevu verdiler :)

Hayırlı olsun ancak sana neden 500 upload veriyorlar anlamadım. Bana çok yakınsın ve ben 1000 upload alıyorum.

Teşekkür ederim, ben de anlamadım. Mt ile görüşmemde bu durumu sorguladım web sitenizde 1000 upload yazıyor dedim ancak 500 de ısrar etti. Sanıyorum ki net bilgisi yok ve verebilecekleri hız garantisinden bahsetmeye çalıştı ama yanlış anlaşılma oldu. En az 750 Mbps download, en az 500 Mbps upload alabileceksiniz demek istedi herhalde.

Teşekkür ederim, ben de anlamadım. Mt ile görüşmemde bu durumu sorguladım web sitenizde 1000 upload yazıyor dedim ancak 500 de ısrar etti. Sanıyorum ki net bilgisi yok ve verebilecekleri hız garantisinden bahsetmeye çalıştı ama yanlış anlaşılma oldu. En az 750 Mbps download, en az 500 Mbps upload alabileceksiniz demek istedi herhalde.
Yanlışlık olmuştur hocam ya takmayın kafaya. Ayrıca bir YouTuber vs. olsanız dahi 500 upload fazlasıyla yeterli olacaktır. Hani maksimum 500'ü bırak 100 verseler kâfi esasen benim için ama gerçekten TurkNet inanılmaz bir kafada şuan :D

Beyler an itibarıyle taze taze yazıyorum, çıta allahuekber dağlarına çıkmıştır. Şimdi biraz kurcalama zamanı, farklılıkları yazarım :))

Dosya Ekleri

• yeninet.JPG
    yeninet.JPG
    58 KB · Görüntüleme: 58
Vay arkadaş ya ben 50 Mbps internete 200 küsur lira veriyorum. 99 TL'ye GigaFiber hizmeti alınıyor. :) Hayırlı olsun darısı bizlerinde başına. Halbuki binanın önünden fiber geçiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı