Hayırlı olsun ancak sana neden 500 Upload veriyorlar anlamadım. Bana çok yakınsın ve ben 1000 Upload alıyorum.05.07.2021: az önce TurkNet aradı ve altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve fiber dönüşümü için randevu istediklerini belirttiler ve yarın için randevu verdiler![]()
Hayırlı olsun ancak sana neden 500 upload veriyorlar anlamadım. Bana çok yakınsın ve ben 1000 upload alıyorum.
Yanlışlık olmuştur hocam ya takmayın kafaya. Ayrıca bir YouTuber vs. olsanız dahi 500 upload fazlasıyla yeterli olacaktır. Hani maksimum 500'ü bırak 100 verseler kâfi esasen benim için ama gerçekten TurkNet inanılmaz bir kafada şuanTeşekkür ederim, ben de anlamadım. Mt ile görüşmemde bu durumu sorguladım web sitenizde 1000 upload yazıyor dedim ancak 500 de ısrar etti. Sanıyorum ki net bilgisi yok ve verebilecekleri hız garantisinden bahsetmeye çalıştı ama yanlış anlaşılma oldu. En az 750 Mbps download, en az 500 Mbps upload alabileceksiniz demek istedi herhalde.
Hayırlı olsun tekrardan.Beyler an itibarıyle taze taze yazıyorum, çıta allahuekber dağlarına çıkmıştır. Şimdi biraz kurcalama zamanı, farklılıkları yazarım)
Hayırlı olsun tekrar.
tracert ve ping testlerini atarsanız benim GigaFiber ile karşılaştırabiliriz.
Sol altta Windows arama çubuğuna "cmd" yazın ve çıkan panele "tracert 8.8.8.8" yazarak yapabilirsiniz.Nasıl yapılacağı konusunda yönlendirebilirseniz atarım hocam.
BuyrunSol altta Windows arama çubuğuna "cmd" yazın ve çıkan panele "tracert 8.8.8.8" yazarak yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.