TurkNet'in Pintipanda'nın evine 10 Gbps altyapı döşemesi

Makaleler
80
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Profil Kapağı
1525088093
Bugün Pintipanda'nın tweetinde gördüm. Onun da evine kadar sanırım döşemişler 10 Gbps altyapıyı. Biz istesek bizim evimize döşemezler adamlar reklam yapıyor sonuçta değil mi(!) tüm Türkiye'ye yatırım yerine, bütün herkesin altyapısını iyileştirmek varken böyle şeyler yapıyorlar işte. Halbuki her yerin altyapısı iyileştirse reklama ihtiyacı kalmaz. Her yerden kâr işte. Ülkede her şeyden soğur oldum. ISS sağlayıcılarının özellikle yayıncılara sundukları bu imkan. Mesela gidin o adamın 100-200 metre ötesinde adamakıllı internet yoktur. ISS arayışına giren adam bu adamın reklamına bakacak "kesin benimki de hızlı olur geçeyim" diyecek sonra şaaaak. Yayıncının yok suçu burada. Bütün suç bu ISS'lerde. TurkNet'i arayayım benim de evime getirin 10 Gbps altyapıyı desem siz kimsiniz der direkt.

Son düzenleyen: Moderatör:

TurkNet fiber teknik servisiyim. Dediğin dogru ve geliştiriliyor bölgesel filberler başladı 1 seneye kalma İstanbul'un birçok yerinde aktif olacak.

Vallahi hocam aylardır internetimin hız düşüklüğü sorunu için Türk Telekom'u rahatsız ettim adamlar psikolojimi bozdular adama ping var oyun oynayamıyorum diyorum ping bir arıza sorun olmadığı için bir şey yapamıyoruz diyor en sonunda küfür ettim kapattım suratlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…